Veldvoetballen voor scholen en clubs

Voetbal is met afstand de populairste balsport in grote delen van de wereld. Het principe is ook zo eenvoudig en toegankelijk, dat iedereen vroeg of laat wel eens een ‘balletje trapt’. Tegen welke bal dan getrapt wordt, maakt nogal een verschil. Nijha heeft een ruim aanbod van ballen voor binnen en/of buitengebruik. De zogenaamde veldvoetballen hebben bepaalde kenmerken om de levensduur en het spelplezier te garanderen. Hieronder komt een aantal van onze veldvoetballen aan bod, waarbij we de belangrijkste eigenschappen benoemen. Om de beste bal te kiezen voor uw situatie, kunt u deze matrix gebruiken. Hierin staan alle ballen en hun gebruiksmogelijkheden overzichtelijk op een rij.

 

Waarop letten bij een veldvoetbal?

U kunt in ons assortiment altijd een veldvoetbal vinden die perfect bij uw wensen aansluit, zoals een bal met een lage stuit voor een rustiger spel, een zachte bal voor jonge spelers of een grote en lichte bal voor beginners. Gaat u de bal op kunstgras gebruiken? Dan is er meer kans op slijtage en kunnen we een iets indrukbare toplaag aanbevelen, zoals een PU toplaag met een extra beschermende coating. Een kleine greep uit ons aanbod veldvoetballen:

  • Ultima Sala 1: een bal met een sterk verminderde stuit, waardoor het spel rustiger blijft. De buitenlaag voelt aangenaam zacht aan en met een omvang en gewicht van 66 centimeter en 300 gram, is het een perfecte bal voor de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs.
  • Vision Matchball FIFA approved: de naam zegt het al, deze bal is goedgekeurd door de FIFA. Het is dan ook een uitstekende wedstrijdbal met een fijne balaanname en dribbel. De vlucht is heel stabiel, ook in winterse omstandigheden.
  • Move: een sterke bal voor gebruik op scholen en in clubverband. De toplaag van gecoat PH materiaal zorgt voor een goed balgevoel en lage waterabsorptie, zodat er ook op een nat veld gespeeld kan worden.

 

Plaats uw bestelling voor veldvoetballen

Koop uw veldvoetballen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag