Wedstrijdje voetballen

Voetbal is de ultieme match. Een officieel elftal bestaat natuurlijk uit elf spelers, maar de samenstelling van het team en de hoeveelheid spelers doen eigenlijk niet ter zake. Bij een wedstrijdje op het plein, op een trapveldje of op straat is zelfs één tegen één voetballen net zo leuk. Bij schoolvoetbal en tijdens voetbaltrainingen op de club, maken wedstrijdjes een belangrijk onderdeel uit van de training. Voetbaltraining bestaat voor een groot deel uit conditietraining en het aanleren van techniek, door ballen op een specifieke plek te trappen. Maar het leren van een spelsituaties, weten waar een speler moet staan en ervaren hoe het is om te scoren, lukt niet tijdens een trainingselement. Daarom heeft Nijha een handig assortiment voetbal accessoires geselecteerd, waarmee u eenvoudig teams kunt indelen voor een oefenpot. Zo hebben we partijlinten, -hesjes en –scrimmies en nog een aantal andere accessoires.

 

Teams indelen

Bij voetbalwedstrijden spelen de voetballers in hun teamkleuren en dat is niet voor niks. Het is lastig om in het vuur van het spel te onderscheiden of een speler wel of niet bij jouw elftal hoort. Hetzelfde geldt voor wedstrijdjes op het schoolplein, tijdens de training of op een veldje. Bovendien zijn dit geen teams met een vaste samenstelling, want de ene keer spelen Jantje en Pietje voor dezelfde partij en de volgende keer juist niet. Om misverstanden te voorkomen, kunt u de teams herkenbaar maken met linten, hesjes of scrimmies:

  • Partijlinten zijn kleurige linten gemaakt van een sterk, niet snijdend katoen met een lengte van 55 centimeter. De linten zijn verkrijgbaar in rood, groen, blauw, geel en zwart, al dan niet voorzien van een klittenband hechting.
  • Nijha levert hesjes van de Johan Cruijff Foundation, waar het logo van de foundation op staat. De hesjes zijn van ademend materiaal, zodat er geen schimmelvorming kan ontstaan en de kleuren zijn opvallend.
  • Onze scrimmies dragen licht en ventileren optimaal. Ook deze hesjes blijven fris, dankzij de open nylon mesh structuur. Scrimmies zijn rekbaar (one size fits all), scheurbestendig en de drager heeft optimale bewegingsvrijheid.

 

Plaats uw bestelling voor voetbal accessoires

Koop uw voetbal accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag