Voetballen in de buitenlucht

Spelende kinderen op een veld of plein is altijd een mooi gezicht. Kinderen zijn graag in beweging en leren gemakkelijk nieuwe vaardigheden aan. Nijha maakt sport en spel in de wijk graag toegankelijk, door duurzame en hoogwaardige materialen te bieden voor buiten. Voor voetbal in de wijk is weinig nodig; een leeg plein of trapveldje en een bal zijn vaak al genoeg. Maar om een speelruimte extra uitnodigend te maken, zijn echte voetbaldoelen een aanrader. Zoals onze stevige portaaldoelen, die overal te plaatsen zijn en het voetbal een extra dimensie geven. Deze doelen zijn oerdegelijk, heel onderhoudsarm en berekend op intensief en frequent gebruik. Hetzelfde geldt voor het speldoel Kick, met een hele robuuste en eigentijdse vormgeving. Een doel dat het goed doet bij jonge voetballertjes, maar ook bij de oudere jeugd. Met deze stabiele en duurzame doelen moedigt Nijha kinderen van alle leeftijden aan om een balletje te gaan trappen in de wijk. Wij zijn de grootste supporter van lekker bewegen!

 

Minidoelen om op te mikken

Je bent nooit te jong om te voetballen en daarom hebben we ook een aantal prachtige minidoelen in het assortiment:

  • Minidoel: een robuust stalen doel met dikke, stevige spijlen, dat geschikt is voor elk (onbewaakt) terrein. Het doel wordt bevestigd aan vier betonnen pijlers en staat dus veilig aan de grond genageld. De afmetingen zijn (b x h): 125 x 107 centimeter.
  • Minidoel portaal, spijlen en paneel: drie doelen van (l x b h ) 99 x 9 x 98 centimeter, in de vorm van een poortje. Dit zijn uitdagende spelelementen, die niet alleen fungeren als voetbaldoel, maar ook als hindernis in een parcours. Het doel ‘portaal’ bestaat uit een stalen frame waar kinderen de bal vrij door kunnen spelen. Bij het doel ‘spijlen’ zijn er stevige spijlen in het frame aangebracht, met een ronde opening in het midden waar de bal doorheen kan. En bij het minidoel ‘paneel’ is er een paneel in de stalen constructie geplaatst, voorzien van één groot en één klein gat.

 

Nijha heeft allerlei materialen om voetbal in de wijk te stimuleren, van een klein doeltje tot een complete activity square of multidoelwand. U vindt ze allemaal in deze webshop.

 

Plaats uw bestelling voor voetbal in de wijk

Koop uw voetbalmaterialen voor in de wijk bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag