Er is maar één doel

Voetbal is een fantastische en sportieve bezigheid, maar uiteindelijk draait het allemaal natuurlijk om één en hetzelfde doel: scoren. Die bal moet het net in. Nijha heeft diverse mooie doelen in het assortiment voor volwassenen en pupillen; zowel vaste als verplaatsbare doelen. Zoals onze vaste wedstrijd- en trainingsdoelen van ovaalvormig aluminium, of het pupillendoel van aluminium met een gegalvaniseerd achterframe. Deze doelen zijn voorzien van een versterkt hoekprofiel op het punt waar de lat op de paal overgaat. Dit profiel verbetert de stabiliteit van het doel en zorgt tevens voor vormbehoud. Het framedeel is laser gesneden, zodat het net ook in de hoeken perfect aansluit. Met het gebruiksvriendelijke nylon kliksysteem bevestigt u het net eenvoudig aan de zij- en achter rails. De speciale nethaken zorgen voor een stevige verbinding tussen het frame en het net. Onze verplaatsbare doelen bestaan ook uit aluminium en hebben een inklapbaar achterframe. Daardoor zijn deze doelen lichter van gewicht en makkelijk neer te zetten en op te ruimen.

 

Bijzondere details

Al onze doelen zijn van uitstekende kwaliteit en staan garant voor jarenlang voetbalplezier. Hieronder brengen we een aantal handige of slimme details over het voetlicht. U vindt het complete assortiment met alle specificaties in deze webshop.

  • Voetbaldoel verplaatsbaar: dit doel is uitgevoerd conform de Europese Norm EN-748. De innovatieve nethaken zijn weersbestendig en het doel wordt inclusief contragewicht geleverd.
  • Pupillendoel vast: een doel met kleinere afmetingen dan een volwassendoel, dat ook heel geschikt is voor senioren voetbal. Het doel wordt compleet met grondkokers, afdekplaten, gegalvaniseerde zijframes en nethaken geleverd.
  • Trainingsdoel verplaatsbaar: een ideaal doel voor voetbal en mini-handbal. Dit trainingsdoel is geschikt voor binnen en buiten en kan eenvoudig verplaatst worden door het achterframe in te klappen.

 

Plaats uw bestelling voor voetbaldoelen

Koop uw voetbaldoelen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag