Beach volleybal in het hele land

Beach volleybal was een van de eerste officiële beach sporten waar wereldkampioenschappen voor werden georganiseerd. Het is een prachtige sport om naar te kijken, die op hoog niveau duizenden mensen trekt. Maar Nederland telt ook heel veel vriendschappelijk potjes, toernooien binnen een volleybalvereniging en inter- of bovenregionale beach competities. Die vinden niet allemaal plaats op het strand, want er zijn veel verenigingen die buiten hun trainingsfaciliteit zand hebben laten storten om een beach veld te creëren. Het is kortom, een immens populaire sport, die jammer genoeg alleen tijdens de zomermaanden veelvuldig gespeeld kan worden. Om spelers maximaal te ondersteunen bij het spelplezier en de sportieve prestaties, heeft Nijha verschillende beach volleybalsets in het assortiment. Zoals de Beach Champ, Beach Master en Fun Beach set.

 

Beach volleybal sets

De regels van beach volleybal wijken enorm af van zaalvolleybal. Zo bestaat een team uit twee spelers (ook wel drie of vier bij lagere niveaus), is het veld 8 x 16 meter, zijn er geen vaste posities voor spelers en is er geen middellijn waar spelers een fout mee kunnen maken door eroverheen te stappen. Onze beach sets zijn snel op te zetten zodat u bijna meteen kunt beginnen met spelen. En dat is slechts een van de voordelige eigenschappen:

  • De Beach Set Champ is FIVB (internationale volleybal bond) goedgekeurd en bestaat uit ijzersterke materialen, zoals kevlar, glasfiber en staal. Het net is 850 centimeter breed. U krijgt de set geleverd in een handige draagtas.
  • De Beach Set Master is een flexibele set voor recreatief gebruik, waarbij u onder andere een vrijetijdsnet krijgt (ook 850 centimeter breed) met een brede netrand en sterke spantouwen. Ook de kunststof palen, spanriemen en stalen haringen zitten in het pakket, dat u geleverd krijgt in een handige draagtas.
  • De Set Fun Beach is een flexibele set voor recreatief gebruik, die overeenkomsten heeft met de Set Master. De verschillen zitten in de materialen en netlengte; het net van de Fun Set is 650 centimeter breed en de palen zijn van staal.

 

Alle sets zijn exclusief belijning, die u er los bij kunt kopen. En vanzelfsprekend hebben we verschillende hoogwaardige beach volleybal ballen beschikbaar, zoals de Spot Ufo, Spot Urban en de Mikasa Beach Champ VXT20.

 

Plaats uw bestelling voor beach volleybal

Koop uw beach volleybal materialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag