Cool Moves Volley voor de mini’s

Sportbonden willen graag een stabiele aanwas van jonge leden, die lange tijd binnen de club blijven spelen en zich ontwikkelen. Verschillende bonden hebben leuke initiatieven ontwikkeld om jonge spelers te trekken, zoals de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond). Zij ontwikkelden Circulatie Mini Volleybal, dat is gelanceerd onder de naam: Cool Moves Volley. De spelvormen en regels zijn afgestemd op de leeftijd van de spelers en Nijha ontwikkelde bijpassende netten, in samenwerking met de NeVoBo. Cool Moves Volley is voor spelers van zes tot twaalf jaar en we hebben het net aangepast aan de belevingswereld van de doelgroep. Geen strak zwart net met witte banden, maar een vrolijk blauw net, met gele banden. Goed zichtbaar en uitnodigend.

 

Netten voor elke zaal

Het Cool Moves Speelveld is zes meter breed en dat betekent dat sportfaciliteiten de veldbelijning en netmaten moeten aanpassen. Om die overgang eenvoudig te maken heeft Nijha verschillende netten ontwikkeld met slimme afmetingen. Zo is er het Cool Moves Volleynet voor een standaard veld, waar de palen op elf meter afstand van elkaar staan. Maar we hebben ook een net van maar liefst negentien meter, voor een trainingssituatie met drie velden naast elkaar. U spant het net over de lengte van de zaal en gebruikt het extra koord om het snel en perfect af te spannen. De maaswijdte is 4,5 centimeter, waardoor het net erg sterk is.

Naast het extra lange net uit één stuk, hebben we ook het Cool Moves Volleynet met drie netten op één kabel. Deze kunt u aan elkaar vast maken om een lang net te krijgen, bijvoorbeeld voor trainingssituaties. Worden er wedstrijden gespeeld, dan is het wenselijk om voldoende ruimte tussen de speelvelden te bewaren. Bind dan het middelste net bijeen en gebruik de netten aan weerszijden voor de wedstrijden.

 

Plaats uw bestelling voor cool moves volley

Koop uw cool moves volleybal materialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag