Snel een volleybalveld opzetten

Leerkrachten, medewerkers van de buitenschoolse opvang, buurtwerkers, sportcoaches en al hun collega’s zouden het graag willen: flexibel sportevenementen aanbieden aan kinderen uit de wijk. Maar dat is niet eenvoudig als er alleen een basket staat bij het speelveld waar de jeugd bij elkaar komt en er verder nauwelijks voorzieningen zijn. Dan is het Freeplayer pakket van Nijha een uitkomst! Een prachtig pakket met allerlei uitbreidingsmogelijkheden, om in een handomdraai een compleet en volwaardig volleybalveld aan te leggen. Of een tennisbaan, een badminton court of korfbalveld; de sportieve mogelijkheden met Freeplayer zijn haast onbeperkt.

 

Unieke mobiele sportinstallatie

Onze Freeplayer is een unieke sportinstallatie. Het is het enige pakket waarmee u zoveel verschillende sporten en beweegvormen kunt aanbieden in de buitenlucht. Een ideale manier om kinderen in de wijk op een sportieve manier bezig te houden en met verschillende sporten in aanraking te brengen. Volleybal is als wijksport al vrij groot, omdat er tijdens veel wijk- en buurttoernooien gevolleybald wordt. Maar dat is vaak vanaf een bepaalde leeftijd en het is nooit te vroeg om met volleybal te beginnen. Gewoon, lekker in de wijk.

Het Freeplayer pakket heeft een gebruiksvriendelijke op- en afbouw, zodat u snel en gemakkelijk een volleybalveld kunt creëren. Het Freeplayer starterpakket bestaat uit een multinet en twee staanders, geschikt voor allerlei sporten, zoals volleybal, tennis of voetvolley. Deze basisuitvoering kunt u uitbreiden met verschillende pakketten:

  • Het Freeplayer Smash pakket is een uitgebreide variant van het basispakket met onder andere extra tennis- en volleybalmaterialen.
  • Het Dunk pakket is gericht op basketbal en bevat twee baskets en staanders.
  • Het Ultimate pakket is de meest uitgebreide variant, inclusief twee staanders, een multinet, twee baskets, twee korven en diverse sport- en spelmaterialen.

 

Freeplayer Sportplaza

Om de Freeplayer sets verder uit te breiden hebben we de Upgrade pakketten ontwikkeld, met allerlei mogelijkheden op het gebied van atletiek en losse sport- en spelmaterialen. Maar wilt u specifiek volleybal in de wijk stimuleren, dan is de Freeplayer Sportplaza eerder iets voor u: een slimme combinatie tussen de belijning van de tegels op een schoolplein en het Freeplayer Ultimate pakket. Om snel een duidelijk veld af te bakenen!

 

Plaats uw bestelling voor volleybal in de wijk

Koop uw materialen voor volleybal in de wijk bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag