Volleybal installaties voor verenigingen, scholen en breedtesport

Nijha levert verschillende hoogwaardige netten, die aan de eisen van het hedendaagse gebruik voldoen. Zo hebben we voor scholen een extra lang net dat u over de lengte van de zaal kunt spannen. Zo creëert u verschillende velden om alle leerlingen tegelijk te laten spelen. Bij de steeds groter wordende groepen op het BO en VO, is deze ruimtelijke indeling een groot voordeel. Om elk net op een andere hoogte te kunnen hangen, plaatsen we grondpotten op één-derde en twee-derde van de zaal. Elk net is apart af te spannen en de leerlingen van ongeveer dezelfde lengte kunnen spelen met een passende nethoogte. Deze netten zijn natuurlijk ook te gebruiken voor andere sporten, zoals badminton of voetvolley.

 

Wedstrijdvolleybalnet FIVB

Ons officiële wedstrijdnet voldoet aan de geldende richtlijnen van zowel de FIVB (internationale volleybal bond) als de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond). Zo is het net uitgevoerd zonder spanstok aan de zijkant, omdat spelers zich daar in het vuur van het spel aan kunnen blesseren. De fiber spanstokken worden alleen in het net geplaatst tijdens het afspannen en zijn daarna eenvoudig te verwijderen. Het net is gemaakt van knooploos zwart polypropoleen en heeft een maaswijdte van tien centimeter om stevigheid en duurzaamheid te garanderen.

 

Hoe kiest u een volleybal installatie?

De maat van een net wordt bepaald, door de afstand tussen beide bevestigingspalen te verminderen met één meter. We hebben netten in het assortiment vanaf vijf meter, tot maar liefst 26 meter. Daarnaast kunt u de gewenste zuilen om het net aan te bevestigen, de accessoires om het net af te spannen en overige benodigdheden zoals een scheidsrechterstoel samenstellen tot een volledige netinstallatie.

 

Plaats uw bestelling voor volleybal installaties

Koop uw volleybal installaties bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag