Sporttoestellen buiten
Sporttoestellen buiten

Bekijk onze prachtige collectie aan sporttoestellen voor buiten.

Sporttoestellen voor buiten gebruik

Zodra de temperaturen het toelaten stromen de Nederlandse sportvelden, parken en ‘hangplekken’ weer vol. Buiten sporten is voor veel mensen het beste van twee werelden: lekker actief bezig zijn en genieten van de frisse lucht. Nijha deelt die voorliefde en biedt dan ook een uitgebreid assortiment aan sporttoestellen voor buiten. En met uitgebreid bedoelen we: een assortiment waar elke sporter iets van zijn of haar gading kan vinden. Denk aan onder andere tafeltennis, volleybal, outdoor fitness en natuurlijk alle vormen van volkssport nummer één: voetbal.

 

Sporttoestellen om buiten te voetballen

Voetbal is populair om een heleboel redenen, maar één daarvan is toch wel de eenvoud van de sport. In feite is een bal genoeg om een grote groep mensen in beweging te krijgen, maar voetballen kan net zo goed in je eentje. Met een grasveld om op te rennen en te stunten of een muurtje om tegenaan te trappen. Veel kinderen beginnen er al op jonge leeftijd mee en daarom hebben wij vrolijke en kleurrijke minidoelen voor op een veld of plein. Natuurlijk vindt u ook grotere doelen in het assortiment, evenals het verplaatsbare ‘voetbalveldje’ dat Nederland stormenderhand heeft veroverd: de Panna Court.

 

Van sporttoestellen tot Activity Square

Zoals gezegd is het aanbod te groot om op te noemen. We nodigen u van harte uit om zelf een kijkje te nemen tussen de baskets, korfbaldoelen, netten en outdoor fitnessapparaten. Een van de sporttoestellen die we hier nog wat meer ruimte willen geven is de Activity Square. Een omheind veld waar kinderen en jongeren kunnen ‘hangen’ en zich kunnen uitleven met allerlei activiteiten. Een Activity Square is als een kameleon, die zich moeiteloos aanpast aan de situatie. Zo is het veld even geschikt voor voetbal, hockey en basketbal en is de omheining voorzien van de nodige baskets en doelen. Dit plein is een aanwinst in elke buurt en groeit vaak uit tot de ontmoetingsplaats voor mensen van alle leeftijden. Alle gebruikte materialen zijn even duurzaam en onderhoudsarm. Een prachtige inrichting voor een leeg plein of veld, om mensen uit te dagen lekker in beweging te komen!

 

Meer informatie over de buiten sporttoestellen van Nijha

Koop de inrichting van uw buiten sportplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een sportplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag