Freeplayer kan elke sport

Met de Freeplayer verandert u een leeg trapveldje of schoolplein binnen enkele minuten in een multifunctioneel sportveld. Het is een fantastisch en flexibel alternatief voor het plaatsen van ‘vaste’ voorzieningen, zoals basketbalpalen, voetbaldoelen of een volleybalnet. Met de Freeplayer heeft u dit allemaal in één pakket, waarbij u de materialen heel snel kunt opzetten en afbreken. Dat maakt de Freeplayer tot een unieke, mobiele sportinstallatie die u overal kunt gebruiken. Hiermee komt Nijha aan de wensen van veel sportleraren, BSO-begeleiders, buurtwerkers en sportcoaches tegemoet. We hebben een grote diversiteit aan sport- en spelactiviteiten overal toegankelijk gemaakt, en u kunt de verschillende Freeplayer pakketten naar wens uitbreiden. Hieronder leest in het kort welke pakketten en upgrades we leveren. Benieuwd naar de reacties van gebruikers? Bekijk de vele positieve ervaringen van scholen, wijken en gemeentes in het hele land.

 

Unieke en praktische installatie

De Freeplayer is de enige mobiele sportinstallatie waarmee u zóveel verschillende activiteiten kunt doen. Bovendien is de installatie heel compact en gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. We hebben de volgende pakketten en upgrades:

  • Freeplayer Starter pakket: twee staanders en een multinet voor onder meer: volleybal, tennis en badminton.
  • Freeplayer Smash pakket: uitgebreide versie van het Starter pakket, inclusief aanvullende materialen voor tennis en volleybal.
  • Freeplayer Dunk pakket: gericht op basketbal, met onder meer twee staanders met bijbehorende baskets.
  • Freeplayer Ultimate pakket: meest uitgebreide pakket voor eindeloos veel sportmogelijkheden. Het ultimate pakket bevat onder meer twee staanders, een multinet, twee baskets, twee korven en diverse sport- en spelmaterialen.

 

Met de Freeplayer Upgrade pakketten kunt u het basispakket uitbreiden om zo nog meer sporten aan te kunnen bieden.

  • Freeplayer Jump upgrade: handige jump-uitbreidingsset om de Freeplayer te gebruiken voor atletiekvormen.
  • Freeplayer Upgrade pakket: uitbreidingsset om het Starter pakket uit te breiden tot Ultimate pakket.
  • Freeplayer sport- en spelupgrade: de sport- en spelmaterialen uit het Ultimate pakket als losse set.

 

Freeplayer Sportplaza

Nijha ontwikkelt en produceert mooie sportconcepten in eigen huis, zoals Freeplayer. We blijven Freeplayer uitbreiden met handige aanvullingen waar u jarenlang sportplezier van heeft. Zoals de Freeplayer Sportplaza, waarmee u een betegeld plein omtovert tot een sportveld voor volleybal, basketbal, streethockey etc. We informeren u graag over alle mogelijkheden met Freeplayer.

 

Plaats uw bestelling voor een Freeplayer in uw wijk

Koop de inrichting van uw buiten sportplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een sportplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag