NijhaGO! voor iedereen

NijhaGO! biedt optimale mogelijkheden tot bewegen in de openbare ruimte. U heeft de keuze uit een aantal elementen die op een laagdrempelige wijze bewegen van jong tot oud stimuleren. Bewegen wordt zo voor iedereen, op elk gewenst moment van de dag, mogelijk. Afhankelijk van de situatie in de wijk en uw wensen heeft NijhaGO! voor iedere behoefte een pakket samengesteld. Uiteraard kunnen wij deze elementen in een logische en veilige volgorde situeren, waarbij veiligheid én uitdaging gewaarborgd wordt. Zo ontstaan optimale beweegmogelijkheden voor diverse gebruikers en stimuleren we met deze lijn het ontmoeten in de wijk.

 

Speciale pakketten

  • GO!Basic: inrichten van een beweegvriendelijke wijk, geschikt voor alle leeftijden en te plaatsen in de openbare ruimte of op een schoolplein. Bestaat uit 3x GO!jump, 1x GO!wave, 3x GO!wall, 1x GO!swing, 5x GO!slalom
  • GO!Social: inrichten van een actieve ontmoetingsplek in de wijk, elementen dagen uit tot beweging maar kunnen ook passief gebruikt worden als zitelementen, geschikt voor relatieve kleine ruimtes. Bestaat uit 3x GO!jump, 6x GO!wall, 1x GO!swing, 1x GO! step 20 cm, 40 cm en 60 cm.
  • GO!Running: geschikt voor de actieve bewegers, zoals hardlopers, freerunners en wandelaars. Bestaat uit 2x GO!wave, 10x GO!wall, 3x GO!swing, 5x GO!slalom, 3x GO!step 20 cm, 40 cm en 60 cm.

 

Meer informatie over de NijhaGO! toestellen van Nijha

Koop de inrichting van uw buiten sportplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een sportplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag