Speldoelen in vrolijke kleuren

Plaats twee vrolijk gekleurde doelen op een trapveldje en het verandert direct in een volwaardig voetbalveld. Natuurlijk kunnen de echte voetballiefhebbertjes ook toe met twee jassen als ‘doelpalen’, maar daar is de temperatuur niet altijd naar. Bovendien geeft een echt doel zo’n speelplek natuurlijk veel meer uitstraling. In onze ruime ervaring met het inrichten van speelplekken, oefent elk speldoel een magische aantrekkingskracht uit op kinderen, jongeren en oudere gebruikers. Het verdedigen van een doel of juist het aanvallen met de bal, wordt generatie op generatie doorgegeven. Voetbal – en alle aanverwante vormen van balsport – is misschien wel de meest geliefde sport ter wereld. Nijha heeft natuurlijk een prachtig assortiment speldoelen geselecteerd in allerlei formaten, bijzondere uitvoeringen en aansprekende kleuren.

 

Kleine speldoelen, grote uitdaging

Hoe kleiner het doel, hoe lastiger het wordt om te scoren. Bovendien bieden onze kleine speldoelen de spelers desgewenst nog extra uitdagingen. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Minidoel spijlen: een minidoel van (l x b x h ) 99 x 9 x 98 centimeter, in de vorm van een extra hoog nietje, gevuld met spijlen. Alleen in het midden is een ronde opening om de bal doorheen te mikken. Dit minidoel is ook verkrijgbaar met een dicht paneel, voorzien van een groot en een klein gat en als open doel.
  • Minidoel: een doel met robuuste spijlen, dat u in de ondergrond verankert met vier betonvoeten. Even uitdagend voor kleine spelers als voor volwassenen!
  • Speldoel: dit robuuste doel is heel geschikt voor (onbeheerde) speelpleinen en –velden. Dankzij de beperkte afmeting van (l x b x h) 304 x 87 x 203 centimeter is het doel ideaal voor kleinere speelplekken of voor gebruik op een deel van de beschikbare ruimte. Dit oersterke doel is bestand tegen oneigenlijk gebruik en het materiaal is onderhoudsarm.
  • Speldoel Kick: een eigentijds doel met een ronde vorm en uitgevoerd in twee kleuren. Aantrekkelijk, uitnodigend en heel duurzaam.

 

Plaats uw bestelling voor speldoelen

Koop de inrichting van uw buiten sportplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een sportplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag