1 2  

Een sportfaciliteit valt of staat met de gymtoestellen

Vaste toestellen en installaties vormen de basis van een sporthal of gymzaal. Deze gymtoestellen zijn aan de wanden en het plafond bevestigd en u kunt ze naar wens gebruiken. Een aantal sprekende voorbeelden die niet weg te denken zijn uit een sportfaciliteit: klimtouwinstallaties, tribunes en klimrekken. Nijha combineert gymtoestellen op een slimme manier om een ruimte te creëren waarin u alle kanten op kunt. In nieuwe faciliteiten wordt vaak zelfs een minimale hoogte van 2,5 meter aangehouden, zodat de ruimte ‘obstakelvrij’ is.

Wij mogen al ruim 90 jaar allerlei sport- en spelaanbieders ondersteunen bij het inrichten van hun ruimte en in die tijd hebben we de gymtoestellen ingrijpend zien veranderen. Van onopvallende installaties, naar kleurrijke en moderne toestellen die gezien mogen worden. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod met wat voorbeelden van inspirerende gebruiksmogelijkheden.

 

Eigentijdse gymtoestellen met veel functionaliteit

De inrichting van gymtoestellen in een sportfaciliteit betekent een reeks van afwegingen en slimme keuzes maken. Nijha helpt u goed op weg doordat we onze gymtoestellen geschikt maken voor zoveel mogelijk zalen. Ongeacht een afwijkende hoogte of breedte. Zoals de verlagingsconstructie voor zwaaipunten (ringen bijvoorbeeld) als uw accommodatie hoger is dan 5,5 meter. We gebruiken diverse verlagingsconstructies afhankelijk van uw wensen en voorkeur. Of de Nijha Gymvaria; een plafondsysteem dat twee keer zoveel belasting aankan dan een traditioneel ringenstel. De gymtoestellen die aan het plafond zijn bevestigd worden door de ontwikkeling van allerlei nieuwe toepassingen steeds zwaarder belast en met dit systeem kan dat probleemloos. Of onze rekstokinstallaties die precies aansluiten bij uw gebruikssituatie. De rekstok is zo’n herkenbaar gymtoestel dat het in bijna alle sportfaciliteiten wordt geplaatst. Maar als uw accommodatie niet bedoeld is voor een turnvereniging of voortgezet onderwijs, is een rekstok lang niet altijd praktisch. Wij bieden voor elke situatie de beste inrichting.

 

Gymtoestellen voor Gymvaria en KBS

Het onderwijs betrekt leerlingen steeds actiever bij allerlei situaties, zoals het zelf opbouwen van de materialen voor een oefening. Onze gymtoestellen zijn daar uitermate geschikt voor, doordat we de veiligheid voorop stellen. De toestellen zijn eenvoudig op te zetten en aan elkaar te bevestigen; voor elke sluiting geldt: vast is vast. Ieder kind heeft een ander bewegingsniveau en met onze gymtoestellen en de uitgangspunten van Gymvaria en KBS, creëert u samen met de groep uitdagende oefensituaties.

 

Meer informatie over gymtoestellen van Nijha

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag