Opbergingen in allerlei varianten

De vele losse sport- en spelmaterialen die in sportfaciliteiten, scholen en verenigingen gebruikt worden, hebben ook een opbergplek nodig. Het liefst een handige opbergplek, om de zaal of het plein snel te kunnen opruimen na een les lichamelijke opvoeding of een speelkwartier. Nijha biedt u allerlei handige opbergmaterialen voor blokken, ballen, pionnen, enzovoort. De keuze is grofweg te verdelen in:

  • bergkisten en –tassen
  • ballenwagens en rolcontainers
  • tassen en kasten

Sommige opbergingen zijn dus verplaatsbaar en andere hebben een vaste plek. Daarnaast hebben we een assortiment aan handige berghaken, om rekstokken en allerlei KBS/Gymvaria materialen een plek te geven.

 

Opbergingen sport- en spelmaterialen

Dit assortiment aan opbergmogelijkheden is behoorlijk breed, dus we doen hieronder maar een kleine greep uit het aanbod om u een idee te geven. Voor alle mogelijkheden en handige opbergideeën kunt u bij de verschillende categorieën verder kijken.

  • Ballennet jumbo: een sterk, duurzaam en vochtbestendig net, dat geschikt is voor twintig ballen. Dankzij de fijnmazigheid en kracht van het materiaal, kunt u het net ook gebruiken voor hockeysticks of andere materialen. Het net heeft een handig sluitkoord dat niet zomaar opengaat.
  • Ballenwagens: een ballenwagen is niet alleen handig als opbergmateriaal, maar ook om ballen mee te nemen tijdens oefeningen door de zaal. Al onze ballenwagens zijn voorzien van wielen en de wagens kunnen twintig tot veertig ballen herbergen.
  • Materiaalwagen: een verrijdbare wagen met een open constructie waardoor alle materialen in de wagen goed zichtbaar zijn. De wagen is aan de binnenzijde voorzien van rails op verschillende hoogtes, waar opbergbakken of legborden aan kunnen hangen. De deur heeft een geïntegreerd slot, om de materialen veilig op te bergen.

 

Sportattributen efficiënt opbergen

Nijha heeft slimme constructies ontwikkeld voor het opbergen van rekstokassen, ringstokken en KBS attributen. Haken en bergingsplekken die nauwelijks ruimte innemen, makkelijk in gebruik zijn en de levensduur van uw materialen verlengen.

 

Meer informatie over onze opbergingen

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag