Landingsmatten voor elke doelgroep

Voor al onze landingsmatten geldt dat ze de gebruikers optimale stabiliteit bieden en voorkomen dat de voeten vastzuigen. Dat maakt de matten comfortabel in gebruik en heel duurzaam. Dat bereiken we door de combinatie van een stugge polyeter vulling en bisonyl hoes. Als deze termen u weinig zeggen: het polyeter dat we gebruiken heeft een bepaalde stramheid, compactheid en veerkracht, aangeduid met 35/70. Daardoor zakt de mat niet weg onder de voeten van de gebruikers, maar vormt elke landingsmat een stevig oppervlak, zelfs in de hoeken. Voor de hoes gebruiken we bisonyl, waar we een speciale bewerking op los laten. Dat zorgt voor een stevige grip, zonder dat uw voeten vastzuigen. In elke mat zijn ontluchtingsgaten verwerkt, die er constant voor zorgen dat de gebruiker op de stevige vulling landt en niet op een onstabiele luchtlaag.

 

Nijha landingsmat is 28% lichter

Wij zoeken al jaren naar de ideale balans tussen een landingsmat van zware kwaliteit - voor de beste demping - en lichtgewicht materialen zodat de mat handelbaar blijft. Met de combimat wisten we het totale gewicht al met 13% te verminderen. Maar met onze nieuwe SL vulling is dat uitgegroeid tot maar liefst 28%! En dat gaat niet ten koste van belangrijke kenmerken als levensduur of comfort. Dit wisten we te bereiken dankzij een innovatieve schuimontwikkeling, die ervoor zorgt dat we met een lager schuimgewicht, dezelfde dempende werking krijgen.

 

Overige kenmerken van de landingsmatten

Tillen: Een hoge kwaliteit landingsmat van drie meter lang en dertig centimeter dik, weegt ongeveer 80 kilo. Om deze matten te kunnen tillen, hebben ze vier draaglussen aan de lange kant. Zo kunnen twee, drie of vier personen de mat samen verplaatsen. Desgewenst kunnen we aan de korte kant nog twee extra draaglussen bevestigen.

Levensduur: De vulling van een landingsmat gaat bij intensief gebruik circa vijf jaar mee. Doordat we de acht hoeken van de hoes versterken met leren hoekstukken, kunt u de hoes aanzienlijk langer gebruiken en hoeft u alleen de vulling te vervangen. De hoes is volledig afritsbaar, waarbij we de rits hebben weggewerkt om blessures te voorkomen.

 

Meer informatie over onze landingsmatten

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag