Matten uit de categorie ‘allerlei’

Nijha biedt u een zeer uitgebreide verzamelingen matten, in allerlei groottes, diktes en materialen. Voor elke sport- of spelsituatie hebben we de ideale mat voor handen, zoals turnmatten, landingsmatten en de lange mat. In deze categorie vindt u de ‘overige’ matten, met hun eigen kenmerken en mogelijkheden. Zoals de kleutermat die erg op de standaard turnmat lijkt, maar zachter is om op te landen. Voor peuters en kleuters is er niks leuker dan te ontdekken wat ze allemaal kunnen met hun lijf. Dat gaat gepaard met vallen, opstaan en blauwe plekken. Om de landing bij allerlei spelactiviteiten wat te verzachten, kunt u deze matten klaarleggen. Ze zijn heel comfortabel en hebben een lange levensduur. Door de zachte samenstelling van de vulling zijn ze ideaal voor kleine kinderen, maar te zacht – en dus niet bedoeld - voor gebruik door zwaardere personen.

Ook de lichtgewicht vinyl turnmat, bestemd voor het basis- en voortgezet onderwijs, lijkt op de reguliere turnmatten. Alleen is deze mat veel lichter en daardoor makkelijker te dragen. De matten zijn voorzien van klittenband om er eenvoudig een lange mat van te kunnen maken.

 

Kleurrijke vouwmat en puzzelmat

Onze vouwmat is natuurlijk heerlijk om op te rollen en te springen. Maar met deze lichtgewicht mat is er nog veel meer mogelijk! Zet de mat rechtop en u heeft vier kleurvlakken (geel, blauw, groen en rood) om op te mikken. Bovendien is de staande vouwmat perfect te gebruiken als vrolijke afscheidingswand, fantastische verstopplek of als decor voor een poppenkast. Een kleurrijke en multifunctionele mat, die ook met zes, acht of tien vlakken verkrijgbaar is.

Hetzelfde geldt voor onze puzzelmatten. Vloerpuzzels zijn erg populair onder jonge kinderen, die het prachtig vinden om de stukken op allerlei manieren in elkaar te passen. Is de puzzel eenmaal compleet, dan ontstaat er een ondergrond om op te stoeien, te hinkelen of spelletjes te doen. De vlakverdeling leent zich voor allerlei leuke activiteiten. De puzzelstukken zijn er in rood, blauw en groen en we hebben een aparte afwerkrand beschikbaar om de puzzel rechte randen te geven.

 

Meer informatie over onze overige matten

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag