Sport Cubes voor sport, spel en revalidatie

De Nijha Sport Cubes zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij allerlei sport-, spel- en revalidatieactiviteiten. Leerkrachten, trainers en hulpverleners kunnen ze gebruiken als stabiele ondergrond om te helpen bij oefeningen. Ze zijn geschikt als afzetvlak, landingsvlak, verstopplek en obstakel, bijvoorbeeld bij freerunning, voetbal en oefeningen. Elke Sport Cube heeft een rode en een blauwe kant. De rode kant heeft een lichtgewicht NP toplaag, met een hoge elastische werking. Dat maakt deze kant stevig en stabiel om op te staan. De blauwe kant is zachter en meer geschikt om op te landen en te rollen. De hoes heeft een antislip-laag en zit strak om de cube gespannen zodat er geen plooivorming ontstaat. De cubes zijn verkrijgbaar in drie maten, die goed stapelbaar zijn en we hebben ze voorzien van handige handgrepen om ze te verplaatsen. Dankzij de lichtgewicht vulling van compact polyeter schuim, zijn de cubes goed te tillen. De maatvoeringen (l x b x h) en gewichten:

  • 120 x 90x 30 centimeter, 13 kg.
  • 120 x 60 x 45 centimeter, 12 kg.
  • 120 x 90 x 60 centimeter, 23,6 kg.

 

Gebruiksmogelijkheden voor de Sport Cubes

Het idee om de Sport Cubes te ontwikkelen is ontstaan vanuit de vraag. Sportfaciliteiten hebben vaak een uitgebreide inventaris, waarbij veel materialen geschikt zijn voor één bepaalde functie, zoals de bok of de ringen. Wat veelal ontbrak was een verhoging om te kunnen helpen bij een oefening, een zachte landingsmat van hanteerbare afmetingen en een obstakel in het algemeen om overheen te fietsen, te klimmen of achter te verstoppen. Al deze functionaliteiten hebben we in de Sport Cubes slim gecombineerd. En we zien in de praktijk dat de Cubes voor allerlei situaties worden gebruikt die we vooraf niet hadden kunnen bedenken. Deze multifunctionele blokken zijn een aanwinst voor elke sportfaciliteit!

 

Meer informatie over onze Sport Cubes

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag