Onmisbare wagens in elke sportfaciliteit

Ze zijn de sluitpost bij de inrichting van menig sportfaciliteit: de ballen- en materiaalwagens om al die prachtige nieuwe materialen mee te vervoeren. Het inrichten van een gymzaal of sporthal is een proces van afwegingen en keuzes maken, waarbij bepaalde wensen qua budget of ruimte niet mogelijk zijn. Nijha heeft hier allerlei voordelige en slimme oplossingen voor in huis, waar we onze klanten heel erg blij mee maken. Denk aan verplaatsbare tribunes als er geen plek is voor een vaste tribune, of scheidingsnetten waardoor verschillende sportverenigingen tegelijk kunnen trainen. Maar ongeacht uw wensen of budget is ons advies om nooit op goede ballen- en materiaalwagens te bezuinigen. Het lijkt weinig moeite om met een paar man de benodigde gym- of sportmaterialen klaar te zetten, maar er zijn niet altijd meerdere mensen aanwezig om te helpen. Bovendien kan het regelmatig tillen van KBS/Gymvaria materialen of netinstallaties tot rugklachten leiden. Dan is een materiaalwagen een praktische uitkomst, waar u jarenlang gemak en plezier van heeft.

 

Sterke materiaalwagens

Op het gebied van materiaalwagens hebben we verschillende soorten beschikbaar. Zoals de materialenwagen die bedoeld is voor het vervoer van netten, zuilen, een rekstoksleutel etc. Handig bij het klaarzetten van meerdere netten of de toestellen voor een gymles. Daarnaast hebben we een aantal bergwagens, bedoeld voor allerlei Gymvaria en KBS materialen. De wagens hebben veel opslagruimte en de materialen op de kar worden rondom beschermd door een duwbeugel.

 

Wendbare ballenwagens

De bal is een fantastische uitvinding, die onmisbaar is voor talloze sporten. Het enige nadeel is de ronde vorm, waardoor we maar een paar ballen tegelijk kunnen dragen. Onze ballenwagens zijn een uitkomst voor het vervoeren en/of opbergen van grote aantallen ballen. Zo hebben we opvouwbare ballenwagens op wielen, voor gebruik tijdens trainingen en op scholen. Geschikt voor circa twintig grote ballen (zoals volleyballen) en eenvoudig te verrijden en in te klappen. Voor het opbergen van ballen hebben we een ballenwagen met ruimte voor circa veertig ballen. De wagen bestaat uit een sterke staalconstructie en kan afgesloten worden met een hangslot. Voor grotere volumes hebben we een wagen met ruimte tot circa honderd ballen, die dankzij het slimme ontwerp weinig ruimte inneemt.

 

Plaats uw bestelling voor ballen- en materiaalwagens

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag