Ruime opbergcontainer voor buiten

Het tevoorschijn halen en weer opbergen van sport- en spelmaterialen is in het buitenseizoen bijna dagelijks aan de orde. Dan is het van belang om een opbergcontainer te hebben met voldoende ruimte, waar u de spullen makkelijk en netjes in kunt bewaren. De container zelf moet natuurlijk ook aan de nodige voorwaarden voldoen; zo wilt u een weersbestendige container die goed afsluitbaar is. Onze materiaalcontainer is de ideale oplossing voor het veilig bewaren van spullen op (een buiten) locatie. Zowel bij sportvelden die niet in de directe nabijheid van uw school liggen als bij schoolpleinen, speeltuinen en andere plekken waar de jeugd samenkomt. De container heeft een dubbele deur voorzien van een cilinderslot en wordt standaard geleverd met een houten vloer en hijsogen. Het dak steekt iets over zodat regenwater netjes naar in de grond verdwijnt en geen materialen in de container kan aantasten. De buitenwanden bestaan uit gegalvaniseerd staal en zijn voorzien van ventilatieroosters. U kunt de container bestellen als bouwpakket of volledig afgemonteerd. De binnenmaten zijn (l x b x h): 298 x 198 x 193.

 

Handige rolcontainers voor vervoer

Voor het vervoeren van materialen hebben we verschillende oplossingen voorhanden, zoals een materiaalwagen of ballenwagen. Een wat kleinere optie is de rolcontainer, die wij in verschillende uitvoeringen leveren:

  • Bruine rolcontainer 80 liter: compacte verrijdbare container van (l x b x h) 54 x 54 x 85 cm, voor binnen en buiten gebruik.
  • Blauwe rolcontainer 120 liter: verrijdbare container met grote wielen die ook makkelijk over een sportveld of speelplein rollen. De afmetingen zijn (b x d x h) 48 x 93 x 56 cm. Het materiaal is weerbestendig en de container neemt weinig plek in.
  • Blauwe rolcontainer 240 liter: container met dezelfde specificaties als de 120 liter uitvoering, maar dan met de volgende afmetingen (b x d x h): 50 cm x 57 cm x 98 cm.

 

Plaats uw bestelling voor opbergcontainers

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag