Opbergkasten voor ballen en meer

Als expert op het gebied van beweging bieden we u graag alle benodigdheden om sport- en spelactiviteiten soepel te laten verlopen. Zo wilt u liever geen kostbare tijd verliezen met het zoeken naar materialen of opruimen na een activiteit. Daarom hebben we een aantal praktische opbergkasten en bakken in het assortiment opgenomen. De staande ballenkast bijvoorbeeld, is voorzien van vier legborden om ballen – of allerlei andere materialen – te bewaren. De kast is gemaakt uit staal en heeft een slot om oneigenlijk gebruik tegen te gaan. De ruime afmetingen zorgen dat u een grote hoeveelheid kleinere materialen in deze kast kwijt kunt (l x b x h): 200 x 100 x 45 centimeter.

 

Opbergbakken en boxen

Het aantal kleine materialen voor sport en spel breidt zich vaak ongemerkt uit. Er zijn ballen, hesjes, pionnen, blokken, enzovoort, geschikt voor een keur aan activiteiten. Onze verschillende opbergbakken bieden u handige bergplekken, die u kunt stapelen of in een materiaalwagen plaatsen:

  • Bergbox: voor los gebruik of in combinatie met materiaalwagen 710850. Oerdegelijke boxen die zowel nestbaar als stapelbaar zijn, met een afmeting van (l x b x h): 45 x 33 x 29,5 centimeter.
  • Blokkenkist klein: sterke kunststof kist met ruimte voor maximaal 72 kleine spelblokken. De kisten zijn stapelbaar en hebben een afmeting van (l x b x h): 42,5 x 34,5 x 26,5 centimeter.
  • Blokkenkist groot: de grote broer van het bovenstaande product met een afmeting van (l x b x h): 52,5 x 43,5 x 39 centimeter, geschikt voor 30 grote spelblokken.
  • Materialen box: een afsluitbare box met een grote inhoud. Het deksel heeft clipsluitingen en handgrepen voor draaggemak. Is de inhoud te zwaar, dan kunt u de kist ook verrijden. De zes geïntegreerde wielen zijn wendbaar en maken deze ruime (ballen)kist extra handig in gebruik. De afmetingen (l x b x h): 69,5 x 39 x 43 centimeter.

 

Plaats uw bestelling voor opbergkasten en bakken

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag