Veel ballen dragen en vervoeren

Voor sportliefhebbers is de bal een van de mooiste uitvindingen aller tijden. Het is het centrale gebruiksvoorwerp voor talloze sporten en we kunnen gerust zeggen dat ons assortiment ballen dan ook enorm is. Een van de weinige nadelen van een bal, is dat we er maar een paar tegelijk kunnen dragen. Hoe groot of klein een bal ook is, de ronde vorm maakt dat we onze handen er al gauw vol aan hebben. Daarom is een stevige ballentas of ballennet zo handig; de ideale manier om tot wel twintig ballen te vervoeren en op te bergen. U vindt verschillende ballentassen in ons assortiment, die geschikt zijn voor het dragen van grote en/of kleine ballen.

 

Handige ballentassen

Waar moet een goede ballentas aan voldoen? Ten eerste moet het materiaal flexibel zijn, zodat de ballen compact tegen elkaar aan kunnen vallen. Zo wordt de beschikbare ruimte in de tas optimaal gebruikt. Daarnaast is het handig als een ballentas doorzichtig is, zodat u de inhoud kunt bekijken. Zitten er genoeg ballen in de tas en van de juiste soort? Een trainingsvolleybal is vaak van een hele andere kwaliteit dan een wedstrijdbal en als u een uitwedstrijd gaat spelen, wilt u niet aankomen met een tas vol verkeerde ballen. En ten slotte moet een ballentas ventilaties hebben, voor ballen die met verhitte sporters in aanraking komen. Daarmee voorkomt u dat een bal gaat schimmelen of dat de speleigenschappen verslechteren door vochtopname.

 

Specificaties van onze ballentassen

Een greep uit onze ballentassen:

  • Ballentas: een sterke nylon draagtas met een cilinder model, afsluitbare opening en verstelbare draagband. Deze tas is geschikt voor circa twintig softballen en veertig hockeyballen.
  • Ballennet: een sterk net waar tien grote ballen in passen.
  • Ballennet met draagband: een sterke tas voor circa vijftien ballen, met een fijnmazig net dat voor ventilatie zorgt. Door de maaswijdte van het net kunt u hier ook kleinere ballen mee vervoeren of opbergen.
  • Ballennet jumbo: in dit net passen circa twintig grote ballen en door de fijnmazigheid is het ook geschikt voor kleine ballen en andere materialen, zoals hockeysticks.

 

Plaats uw bestelling voor ballentassen

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag