Alles een vaste plek

Een sporthal of gymzaal herbergt al gauw tientallen, zo niet honderden verschillende materialen. Allerlei producten die onmisbaar zijn bij lessen lichamelijke opvoeding, sportwedstrijden en trainingen. In onze ruime ervaring met het inrichten van sportfaciliteiten, zijn handige opbergmogelijkheden en –plekken vaak een sluitpost. Dat is jammer, want slim opbergen kan elke dag veel tijd en moeite schelen. Daarom hebben wij de nodige zorg en aandacht besteed aan het selecteren van een assortiment praktische opbergingen, die u aan de wand kunt bevestigen. Zo bewaart u bepaalde materialen altijd op een vaste plek, kunnen ze niet beschadigen en voorkomt u oneigenlijk gebruik. Hieronder doen we een greep uit de mogelijkheden. Voor een opbergadvies op maat zijn we u graag van dienst.

 

Berghaken

Berghaken zijn multifunctionele haken die u aan de wand bevestigt. We hebben korte en lange haken, om netten, palen of staanders op te plaatsen, evenals een berghaak om uw grondpotsleutel aan te hangen. De grote voordelen van berghaken:

  • zware staanders en netten zijn veilig (liggend) langs de wand bevestigd en kunnen niet zomaar omvallen;
  • deze manier van opbergen neemt nauwelijks ruimte in beslag;
  • u ontvangt de haken inclusief bevestigingsmaterialen, zodat u verzekerd bent van een stevige verankering in de wand.

 

Bergingen voor specifieke producten

Bepaalde materialen vragen om een specifieke berging; een uitgekiende manier om deze spullen op te slaan zonder veel plek in te nemen. Een aantal voorbeelden:

  • Afsluitbare berging voor badmintonrackets: een handige en veilige berging voor rackets, voorzien van een hangslot dat u op verschillende punten kunt bevestigen.
  • Berging voor springtouwen: een berging om te voorkomen dat springtouwen een kluwen vormen. De berging is geschikt voor maar liefst 150 springtouwen en bevat zes opbergsteunen, bevestigd op een metalen wandplaat.
  • Hoepelberging: een even simpele als onmisbare opbergplek om hoepels netjes bij elkaar te bewaren, geschikt voor 25 hoepels. 

 

Plaats uw bestelling voor vaste opbergingen

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag