Maak de inrichting van uw sportfaciliteit helemaal af

Nijha is al ruim 90 jaar sterk in beweging. Ons assortiment voor het inrichten van uw sportfaciliteit is dan ook bovenal toegespitst op sportieve materialen, zoals sporttoestellen, tribunes en sportmatten. Daarnaast hebben we een selectie gemaakt van alle materialen die thuis horen in een complete inrichting, maar niet onder een van onze categorieën voor de inrichting vallen. Denk aan materialen voor mobiele zaalafscherming om verschillende sportvelden te creëren. Of artikelen voor in de docentenruimte, zoals een massagetafel, whiteboard en overschoenen. Al deze producten vindt u hier.

 

Zaalafscherming maakt uw faciliteit multifunctioneel

Sommige sporthallen of gymzalen zijn opgedeeld in verschillende ruimtes. Een gymzaal waar de turnvereniging huist, een grote hal waar de balsportverenigingen trainen of wedstrijden spelen, en een aparte zaal voor het warm draaien. Kleinere sportfaciliteiten hebben vaak één grote ruimte, maar met deze afschermingsmaterialen kunt u die ruimte toch slim opdelen. Bijvoorbeeld met de schermgordijnenwagen. Een wagen die u kunt gebruiken wanneer nodig en daarna weer netjes opbergen. De wagen is voorzien van een kantelhaak voor bevestiging aan de wand, waarna u een staalkabel afrolt en aan de overzijde vast maakt. De kabel kunt u met een handlier op spanning brengen om vervolgens de netten eroverheen te schuiven. De netten hebben een hoogte van 2,5 meter en zijn dus ideaal om ballen tegen te houden die anders steeds het veld van een ander team in zouden rollen. Naast deze wagens hebben we ook afschermwagens; stalen constructies op wielen waarin een sterk, ondoorzichtig doek is gespannen. Ook deze wagens nemen weinig ruimte in qua stalling en zijn snel te plaatsen en te verwijderen.

 

Docentenruimte, wedstrijdleiding of sporthalmedewerkers

Grotere sportfaciliteiten hebben vaak een multifunctionele ruimte die grenst aan en uitkijkt over de sportzaal. Hier kunnen docenten LO een bespreking houden, kunnen trainers en coaches verblijven voor en na de training of wedstrijd, en kan de organisatie van sportdagen/wedstrijddagen zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Ook voor deze ruimte bieden we u slimme materialen die regelmatig van pas komen. Zoals een massagetafel in geval van een blessure, een EHBO kit, maar ook stoelen, tafels en whiteboards.

 

Meer informatie over de inrichting van uw sportfaciliteit

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag