Tribune kopen voor bestaande faciliteiten

Tribunes worden steeds belangrijker voor een sporthal of gymzaal. De exploitatie van een zaal krijgt een enorme boost door het organiseren van sportevenementen, zoals clinics of oefenwedstrijden met topsporters. Zoekt u tribunes voor een bestaande faciliteit waarin bij de bouw geen rekening is gehouden met een publieksgedeelte? Ook in die situaties hebben we verschillende mogelijkheden voor u beschikbaar. Zoals kanteltribunes die u flexibel kunt inzetten in een lengte opstelling (voor grote evenementen) of in een carré rondom een centre court. Wanneer er op meerdere velden tegelijk wordt gespeeld kunt u de kanteltribunes met de ruggen tegen elkaar aan plaatsen om direct een afscheiding tussen de velden te creëren. De kanteltribunes die u bij Nijha kunt kopen zijn voorzien van zwenkwielen, dus eenvoudig te verrijden. Na gebruik verwijdert u eenvoudig de rugleuning, kantelt de tribune om in de rolpositie te komen en de losse rugleuning bergt u op in een vrijgekomen ruimte in de tribune zelf.

 

U kunt ook vaste tribunes kopen voor beschikbare ruimtes

In veel faciliteiten die niet op tribunes zijn gebouwd, is er wel ruimte voor het plaatsen van een vaste tribune. Boven de kleedkamers bijvoorbeeld of op een balustrade. Nijha levert hier niet alleen tribunes voor, maar we verzorgen ook het plaatsen. De hellingshoek en het aantal zitrijen stemmen we met u af, op basis van de beschikbare ruimte en wensen. Vanzelfsprekend zorgen we eveneens voor voldoende opgangen en voor brede looppaden zodat bezoekers zich zonder problemen kunnen verplaatsen. Ook als de tribune vol zit.

 

Kanteltribunes met drie of vier rijen kopen

U kunt kiezen uit verplaatsbare kanteltribunes met drie of vier rijen. Beide formaten zijn door één persoon te verrijden en te plaatsen/verwijderen. De rugleuningen en zittingen bestaan uit massief, gelakt hardhout. Voor de vloerdelen is eveneens hardhout gebruikt, maar ook sadolin bruin gekleurd vuren. De afmetingen van een kanteltribune met drie rijen zijn 200 x 150 x 75 centimeter (l x d x h). De tribunes met vier rijen zijn 200 x 210 x 96 centimeter groot.

 

Meer informatie over tribunes van Nijha

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag