1 2 3 4 5  

Nijha levert en ontwikkelt verplaatsbare sporttoestellen

Slim ingerichte sporthallen en gymzalen herbergen een schat aan attributen, installaties en toestellen. De wanden en het plafond worden benut voor vaste onderdelen zoals wandrekken en ringen. Voor de verplaatsbare sporttoestellen is een opbergplek ingericht waar de materialen netjes uit het zicht staan. Deze verplaatsbare sporttoestellen vormen een belangrijk onderdeel van de volledige inrichting. In onze webshop scharen we hier een schat aan sport- en spelproducten onder, zoals turnmatten, springplanken, turnbanken en de populaire Dorack speellokaalinrichting. Nijha is niet alleen uw leverancier voor verplaatsbare sporttoestellen, want we produceren ook in eigen huis. Een mooi voorbeeld is onze Aeromat Fly waar kinderen dol op zijn. Een grote schommel die u op allerlei manieren kunt toepassen. Deze mat bevestigt u rechtstreeks in de variastellen en hij is klaar voor gebruik. Dat is onze visie op verplaatsbare sporttoestellen: kwalitatieve en slimme producten die u snel en gemakkelijk kunt gebruiken en opbergen.

 

Oude bekende onder de verplaatsbare sporttoestellen

Onze markt is altijd in beweging. We ontdekken of bedenken regelmatig nieuwe manieren om sport en spel nog leuker, spannender en effectiever te maken. Daarnaast zijn er zijn ook veel verplaatsbare sporttoestellen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend en niet weg te denken zijn uit een sportfaciliteit. Denk aan de ‘dikke mat’ (landingsmat) als veilige ondergrond voor allerlei turn- en gymoefeningen. Of de combinatie springkast en springplank, die een vast onderdeel zijn van elk parcours. Of de evenwichtsbalk waarop kinderen leren balanceren en turners talloze oefeningen uitvoeren. Al deze en nog veel meer verplaatsbare sporttoestellen vindt u in ons complete assortiment.

 

De Nijha Sport Cube werkt altijd

Nijha ontwikkelde de serie Sport Cubes, die bij allerlei sporten en oefeningen van pas komen. De cubes hebben verschillende afmetingen en zijn stapelbaar. Als trainer of leerkracht lichamelijke opvoeding kunt u op de cubes staan om sporters te ondersteunen bij een oefening. Door verschillende cubes achter elkaar te zetten creëert u een fantastisch obstakel voor freerunning of biketrial. En bij verstoppertje kunnen de kinderen zich volledig achter de cubes verbergen. Een mooi voorbeeld van handige en vernieuwende verplaatsbare sporttoestellen uit onze eigen productie.

 

Meer informatie over verplaatsbare sporttoestellen van Nijha

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag