GymVaria voor het VO en BO

GymVaria is de verzamelnaam voor een serie sporttoestellen en accessoires gericht voor het bewegingsonderwijs. Alle onderdelen van GymVaria zijn uitstekend te combineren, waardoor allerlei nieuwe oefeningen mogelijk zijn.

GymVaria is het plafondsysteem dat Nijha in eigen beheer heeft ontwikkeld en dat twee keer zo zwaar belast kan worden als een traditioneel ringenstel. Geschikt om een schommel van te maken voor meerdere kinderen, om touwladders in te hangen voor een spannende klim of om een trapeze van te maken. Plafond-unit GymVaria  heeft een universele snelsluiting, waarvoor geldt: vast is vast. De koorden worden vastgezet via een ingenieus schakelsysteem, met een extreem hoge klemkracht en groot bedieningsgemak. Zo is GymVaria een even sterk als veilig en veelzijdig systeem!

 

Diverse accessoires

Om u een idee te geven van de mogelijkheden :

  • Het Combiframe GymVaria bestaat uit een recht bovenframe en een piramidevormig onderframe. Beide delen zijn voorzien van vloerrubbers en kunnen dus los van elkaar gebruikt worden zonder de vloer te beschadigen. Op zowel het boven- als het onderframe kunt u een springkastdek plaatsen om een springkast te maken, maar u kunt ook drie dekken gebruiken op een onderstel van twee frames. Zo ontstaat een grote springtafel. De aluminium buis van de frames heeft een diameter van 35 mm en is te combineren met allerlei GymVaria accessoires, zoals bankbladen, ladders, brugliggers en rekstokken.
  • Klimrek GymVaria kan ook gecombineerd worden met alle accessoires van GymVaria. Zo ontstaan diverse oefensituaties.

 

Meer informatie

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag