Belang van een mattenwagen

De mat is een van de meest gebruikte artikelen in een sportfaciliteit. Matten zijn onmisbaar bij heel veel activiteiten, zoals een parcours, turntraining of bokspringen en zorgt voor een zachte landing om de impact op de gewrichten te verminderen. Dat betekent dat de gemiddelde mat zo’n tienduizenden landingen per jaar verwerkt en daarbij de ‘klappen opvangt’. Daar moet het materiaal wel tegen bestand zijn. Bij de ontwikkeling van matten hebben wij dan ook veel aandacht voor het duurzame en slijtvaste karakter van elke mat. Bijvoorbeeld door extra stiksels aan te brengen op plekken die blootstaan aan veel krachten en door de naad van een mat iets te verhogen, om slijtage door slepen te voorkomen.

Het slepen van matten over kleine afstanden is haast niet te vermijden, maar voor het klaarleggen en opruimen van matten is echt een mattenwagen nodig. Zoals er allerlei soorten matten zijn, hebben we ook allerlei soorten mattenwagens beschikbaar, die u helpen bij het eenvoudig transporteren van onder andere turn-, landings- en lange matten.

 

Slimme kenmerken van onze mattenwagens

Nijha let bij alle producten in het assortiment op kwaliteit en gebruiksgemak. Ook onze mattenwagens zijn voorzien van handige aspecten om het transport te vergemakkelijken. Om er een aantal te noemen:

  • Landingsmattenwagen: deze wagen is geschikt voor het transport van twee landingsmatten en twee minitramps. Doordat de matten iets onder een hoek staan, kunt u ze stabiel transporteren. De maximale hoogte is 212 centimeter, zodat u de beladen wagen probleemloos door een deur kunt rijden.
  • Mattenwagen voor turnmatten: van deze wagen zijn twee uitvoeringen beschikbaar voor het vervoeren van verschillende formaten. U plaatst de matten vlak op de wagen, zodat ze in optimale conditie blijven en u kunt een groot aantal matten in één keer vervoeren. Dankzij de gelagerde wielen blijft ook een beladen wagen makkelijk te verplaatsen.
  • Mattenwagen voor lange mat: deze wagen is geschikt voor het vervoeren van een lange mat of Air Track en heeft een blokkeersysteem. Zo blijft de wagen stabiel staan terwijl u de mat oplaadt.

 

Meer informatie over onze mattenwagens

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag