Vliegen over de bok

De springkast en de bok zijn twee sporttoestellen die in geen enkele faciliteit mogen ontbreken. Ze hebben hun sporen meer dan verdiend en zijn multi inzetbaar. Ook kinderen die nog nooit een springkast of bok hebben gezien, begrijpen direct waar ze voor bedoeld zijn. Leg er een springplank voor en u heeft er een gymles lang geen kind aan! Bij de ontwikkelingen van deze producten letten we op verschillende aspecten, zoals de stabiliteit. Onze bokken hebben we bijvoorbeeld voorzien van stalen poten – zowel de binnen- als de buitenpoot – om ook in de hoogste stand van ruim twee meter de veiligheid te kunnen garanderen.

De turnbok is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes:

  • 90 tot 130 centimeter
  • 110 tot 170 centimeter
  • 150 tot 210 centimeter

 

Dat maakt de bok een spannend en uitdagend obstakel voor zowel de allerkleinsten als leerlingen in het voortgezet onderwijs. Stel de bok in op 210 centimeter, plaats er een minitramp voor en uw leerlingen kunnen niet wachten om de hoge bok te bedwingen. De rubberen hoeven van deze bokken zorgen dat er altijd optimale grip is, ongeacht de ondergrond. Bovendien zijn alle turnbokken voorzien van een verrol mechanisme, om ze makkelijk te kunnen verplaatsen.

 

Springkast

Een van de aspecten waardoor springkasten zoveel gebruik worden, is het hoogteverschil door de opbouw in losse delen. Onze springkast bestaat uit vijf delen. Gebruikt u de complete kast dan hebt u een hoogte van 180 centimeter en gebruikt u alleen het topdeel dan is de hoogte 28 centimeter. Ieder deel is voorzien van rubberen vloerbeschermers om beschadigingen te voorkomen. Die diversiteit in hoogte zorgt voor allerlei toepassingsmogelijkheden. En wilt u de kast nog verder verhogen? Dat kan, door losse tussendelen te plaatsen. Het klaarzetten en opbergen van deze kast is heel eenvoudig dankzij het ingebouwde verrol mechanisme, dat u met de voet kunt bedienen.

 

Meer informatie over onze springkasten en bokken

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag