Turnbanken waar je (ook) op kunt zitten

Een turnbank is in de basis een bank om op te zitten, bijvoorbeeld langs de kant van een volleybal- of handbalveld. Al onze banken zijn dan ook voorzien van een sterk metalen frame, dat het houten blad op verschillende punten ondersteunt. Zo zal de bank niet gaan doorbuigen onder het gewicht van een groot aantal mensen. Op een bank van 360 centimeter passen makkelijk zes volwassen mannen. Bij een gemiddeld gewicht van 85 kilo ondersteunt de bank 510 kilo; dat vereist een hele stevige en stabiele constructie. Maar naast zitbank, heeft de turnbank veel meer mogelijkheden en is het een populair object tijdens turntrainingen en gymlessen.

 

Evenwichtslat, brug of verhoogde ondergrond voor matten

Door een turnbank op de kop te leggen, creëert u een evenwichtslat. Het profiel aan de onderkant van de bank is zeven centimeter breed en dus perfect om te gebruiken bij evenwichtsoefeningen. Een deel van onze banken heeft aan beide uiteinden een rubberen eindklamp en/of vormdeel, zodat u de bank aan een klimrek of een trapezestok kunt bevestigen. Zo ontstaat een schuine oploop naar het klimrek, een brug tussen twee trapezoïden (of andere soorten frames) of een rollende schommel. Deze combinatiemogelijkheden van onze sporttoestellen, zijn een groot voordeel bij het inrichten van uw sportfaciliteit. Met een basis uitrusting aan vaste en verplaatsbare toestellen kunt u al een enorm aantal oefeningen creëren en parcoursen uitzetten.

 

Stapelen en verrollen

De banken zijn op een stabiele manier stapelbaar en de poten verspringen, zodat u ze ook als een vlak naast elkaar kunt plaatsen. Bovendien is elke bank voorzien van een verrol mechanisme, zodat één persoon de bank kan verplaatsen zonder de vloer of bank te beschadigen.

 

Meer informatie over onze turnbanken

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag