Betere vorderingen met trainingshulpmiddelen

De trainingshulpmiddelen in ons assortiment kunnen turners helpen om zich te verbeteren. Deze handige hulpmiddelen geven de sporters meer gevoel bij bepaalde oefeningen, door hen tijdelijk te ondersteunen met bijvoorbeeld een saltogordel, fliklaktrainer of handstandtol. Door een oefening aan te leren in een veilige omgeving, wordt de sporter zekerder van zijn of haar bewegingen en kan de oefening uitgevoerd worden op een turntoestel. Bijvoorbeeld: de handstandtol bootst het beweeglijke gevoel van de ringen na. Wanneer de turner helemaal vertrouwd is met de tol, kan hij of zij makkelijker overstappen naar een handstand in de ringen.

 

Flikflaktrainer en AirTrack

Zelfs beginnende turners trainen vaak al een paar uur per week. Een trainingsritme dat zich uitbreidt naar een paar uur per dag als de turner vorderingen maakt. Het is een intensieve sport, waarbij blessures door overbelasting op de loer liggen. Daar helpen onze trainingshulpmiddelen ook bij. Ze maken oefeningen lichter, landingen zachter en nieuwe bewegingen minder onwennig. Zoals de fliklaktrainer, die het hele bewegingsverloop van een flikflak ondersteunt. In dit geval is er niet alleen sprake van minder fysieke belasting voor de turner, maar ook voor de trainer. Of de AirTrack, de eerste volledig opblaasbare tumblingbaan. Het is de optimale ondergrond voor turners om spongseries te maken en veel minder belastend voor de gewrichten en spieren dan de lange mate. De AirTrack is binnen een paar minuten klaar voor gebruik en blijft na het opblazen goed op spanning. Via een ontluchtingsknop verkrijgt u de ideale spanning.

 

Een greep uit ons assortiment trainingshulpmiddelen

We hebben trainingshulpmiddelen in huis voor allerlei oefeningen. Om u een beeld te geven van de breedte van het assortiment:

  • Schroefsaltogordel: gordel die de bewegingen om de lengte- en breedte as ondersteunt.
  • Longe 50%/50%: Deze band rond het middel vermindert het gewicht van de drager met 50% om oefeningen aan te leren zonder het volle lichaamsgewicht te hoeven dragen.
  • Rekstok slingerhulp: banden om een deel van de krachten op te vangen die vrijkomen bij rekstokoefeningen. Bovendien bieden de banden extra grip.
  • Handstandklos: set van twee brugliggers op een houten klos, om handstand op de brug te kunnen oefenen.
  • Beschermpad voor brugligger: beschermt de handen van turners tegen de harde aanraking met de brugliggers.

 

Meer informatie over onze trainingshulpmiddelen

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag