Digitalisering_Layer
NIJHA_FOTO-Norbert-Waalboer-Fotografie_MG_6741
Gezocht afstudeerder

IoT of HBO ICT

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee? 

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

Wat ga je doen?

Nijha levert en installeert diverse beweegoplossingen binnen de Nederlandse markt. Denk hierbij aan speel- en sporttoestellen die toegepast worden in diverse markten. Als marktleider willen wij blijven innoveren.

Onze toekomstvisie
Een integratie vinden van Iot functies binnen onze producten. Om zo informatie te kunnen genereren die als toegevoegde waarde dient voor onze klant en voor Nijha.

Opdracht
Onderzoeken welke mogelijkheden op het gebied van IoT er zijn voor onze beweegoplossingen en deze (mogelijk) integreren in bestaande producten.

Opening Urban Sports Vathorst 190419-03
Wij zijn op zoek naar jou!
Wij zoeken

Een gemotiveerde hbo ICT’er of IoT student vanaf september 2020. Je bent een teamplayer met goede organiserende en analytische vaardigheden. Je hebt goede technologische kennis en bent ondernemend.

Wij bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €350,- bruto per maand.

  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. Darten, tafeltennis, airhockey en wandelen)

  • Ook als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.

  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.

  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Neem contact met ons op!
Heb je interesse?

Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie of beeldbellen. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Ook met vragen over de opdracht kun je bij haar terecht. Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt je graag verder!
_201909_Nijha-310