SportContrainer_Layer2
Vogelnestschommel
Gezocht afstudeerder

Werktuigbouwkunde of Industrieel Productontwerper

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee? 

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

Wat ga je doen?

Nijha heeft de afgelopen jaren een behoorlijk portfolio opgebouwd. Op dit moment kent het assortiment veel unieke toestellen die niet vanuit een standaard zijn opgebouwd. Dit zorgt voor; een hoge voorraad unieke grondstoffen en halffabricaten; hoge kostprijzen door afname van te produceren aantallen; onvoldoende flexibiliteit doordat er geen product combinaties gemaakt kunnen worden.

Onze toekomstvisie
Flexibele product standaardisatie die integraal toe te passen is binnen een productgroep. Een productgroep kenmerkt zich door een overeenkomst in functionaliteit, zoals schommels.

Opdracht
Bepalen welke productgroep het meest potentieel is voor flexibele product standaardisatie.

klimmen
wij zijn op zoek naar jou!
wij zoeken

Een gemotiveerde HBO Werktuigbouwkundige of Industrieel product ontwerp student vanaf september 2020. Je bent een creatieve persoonlijkheid met goede organiserende en analytische vaardigheden. Je hebt goede kennis van Excel en uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden.

Wij bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €350,- bruto per maand.

  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. Darten, tafeltennis, airhockey en wandelen)

  • Ook als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.

  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.

  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

 

Neem contact met ons op!
Heb je interesse?

 

Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie of beeldbellen. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Ook met vragen over de opdracht kun je bij haar terecht. Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt je graag verder!
_201909_Nijha-310