DSC09897kopie
Gezocht

HBO (Technische) Bedrijfskunde, of werktuigbouwkunde of industrieel product ontwerp student

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?
 
Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.
 
WAT GA JE DOEN?
Nijha heeft een eigen productiehal waar we (speel)toestellen ontwikkelen en produceren. De afgelopen jaren heeft de 3D printer sector grote stappen gemaakt die door ons niet onopgemerkt zijn gebleven. De verwachting is dan ook dat het investeren in een industriële 3D printer voldoende rendement op gaat leveren de aankomende jaren. Kom jij bij ons onderzoeken of deze aanname juist is?
 
Opdracht:
Jij gaat een deel van ons assortiment analyseren op het gebied van toepasbare onderdelen die mogelijk geschikt zijn om met een 3D printer te produceren. Het is daarom wenselijk dat je enige technische ervaring hebt om verschillende keuzes goed af te kunnen wegen. Vanuit daar maak je een selectie met als vervolg een onderbouwing van o.a. procesparameters, aantal stuks per jaar, huidige arbeidstijden, inkoopprijzen, kosten printen, materiaaltype.
 
WIJ ZOEKEN
Een gemotiveerde HBO (Technische) Bedrijfskunde, of werktuigbouwkunde of industrieel product ontwerp student vanaf februari 2022. Je bent technisch onderlegd met goede organiserende en analytische vaardigheden.
Buitengymzaal Oudenbosch 4
Wij bieden
Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!
  • Een afstudeervergoeding van €350,- bruto per maand.
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, air hockey en wandelen)
  • Ook als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.
 
HEB JE INTERESSE?
Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Ook met vragen over de opdracht kun je bij haar terecht. Tot snel!
 
Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.
Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-310