Buitengymzaal Oudenbosch 4
Gezocht Afstudeerder

(Technische) Bedrijfskunde

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?
 
Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.
 
 
WAT GA JE DOEN?
Nijha heeft een eigen productiebedrijf voor het zelf ontwikkelen en produceren van onze toestellen. De afgelopen jaren heeft de lasrobotsector grote stappen gemaakt. Wij verwachten dat investeren in een industriële lasrobot voldoende rendement op gaat leveren voor de aankomende jaren. Maar klopt dit ook?
 
Opdracht: Jij gaat een deel van ons assortiment analyseren op het gebied van toepasbare onderdelen die mogelijk geschikt zijn om met een lasrobot te produceren. Het is daarom zeker wenselijk dat je enige technische ervaring hebt om verschillende keuzes goed af te kunnen wegen. Je houdt hierbij rekening met o.a. procesparameters, aantal stuks per jaar, huidige arbeidstijden, inkoopprijzen, kosten printen, materiaaltype etc. In jouw eindrapport geef je een onderbouwd advies over het wel of niet aanschaffen van een industriële lasrobot.
 
WIJ ZOEKEN

Een gemotiveerde (Technische) Bedrijfskunde  (MBO/HBO), of Technicus engineering (MBO) student vanaf februari 2022. Je bent technisch onderlegd met goede organiserende en analytische vaardigheden.

IMG_0045
Wij bieden
Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!
  • Een afstudeervergoeding van MBO € 250,- en HBO €350,- bruto per maand.
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, air hockey en wandelen)
  • Ook als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.
 
HEB JE INTERESSE?
Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Ook met vragen over de opdracht kun je bij haar terecht. Tot snel!
 
Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.
Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-310