SportContrainer_Zonder logo
Gezocht Afstudeerder

Analyse standaardisatie assortiment

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

 
Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.
 
WAT GA JE DOEN?
Nijha heeft in de afgelopen jaren een behoorlijk scala aan producten opgebouwd denk hierbij aan glijbanen, speelhuisjes, schommels etc. Op dit moment kent het assortiment veel unieke componenten binnen de toestellen die niet vanuit een standaard ontworpen zijn. Dit zorgt ervoor dat wij tegen situaties aanlopen als een relatief hoge vrije voorraad door unieke grondstoffen en halffabricaten, ongunstige kostprijzen door te lage afname van te produceren aantallen, onvoldoende flexibiliteit doordat er geen productcombinaties gemaakt kunnen worden,  en een onbeheersbaar proces door te veel documentatie wat door het grote assortiment niet te onderhouden is.
 
Opdracht:
Jij gaat een deel van ons assortiment beoordelen, om vanuit daar te achterhalen welke onderdelen er gebruikt worden per artikel in een productgroep. Het vervolg is een uiteenzetting van onderdelen en de bijbehorende parameters, als prijs, functie, verbruikte aantallen, alternatieven beschikbaar in de markt. Uiteindelijk ga je in samenspraak met engineering, productie en inkoop bepalen welke opties haalbaar zijn die omgezet kunnen worden tot verbetervoorstellen die tot uitvoering worden gebracht. Dus heb je affiniteit met techniek, ben je analytisch en wil je je verder ontwikkelen binnen een uitgebreid assortiment dan is dit een opdracht voor jou!
 
WIJ ZOEKEN

Een gemotiveerde HBO (Technische) Bedrijfskunde, of Commerciële Economie vanaf februari 2022. Je bent technisch onderlegd met goede organiserende en analytische vaardigheden.

Monkeybox carrousel
Wij bieden
Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!
  • Een afstudeervergoeding van €350,- bruto per maand.
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, air hockey en wandelen)
  • Ook als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.
 
 
HEB JE INTERESSE?
Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Ook met vragen over de opdracht kun je bij haar terecht. Tot snel!
 
Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.
Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-310