Visual website_3x3
Buitengymzaal Oudenbosch 4
Gezocht Afstudeerder

(Technische) Bedrijfskunde

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

Wat ga je doen?

Nijha heeft een eigen productie omgeving waarbinnen drie afdelingen samen tot onze eindproducten te komen. De afdelingen die samen werken betreffen de metaalbewerking, coatingstraat en af-montage. De interne logistiek bestaande uit 2 medewerkers voorziet de productie van de benodigde materialen en artikelen. Deze divisie onderhoud  onder andere voorraden, verzameld artikelen en ondersteund het bedrijfsbureau.
 
Opdracht:
De opdracht is om deze divisie in kaart te brengen, de werkzaamheden, processen en lay-out.
Vanuit daar dient er een analyse opgestart te worden naar mogelijkheden die een optimalisatie tot resultaat hebben. Je gaat hiervoor actief met deze divisie aan de slag, je bent nieuwsgierig, proactief en in staat om met de nodigde drive samen met de collega’s tot een mooi resultaat te komen.

Wij zoeken

Een gemotiveerde hbo (Technische) Bedrijfskunde student vanaf september 2021. Je bent een resultaat gedreven persoonlijkheid met goede organiserende en analytische vaardigheden. Je hebt goede kennis van Excel en kunt oplossingsgericht denken.

IMG_0045
Wij bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage krijg je een ervaren begeleider toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een marktconforme afstudeervergoeding
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, airhockey en wandelen)
  • Ook als stagiair maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.

Heb je interesse?

Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie of beeldbellen. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Ook met vragen over de stage kun je bij haar terecht. Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-310