playcycle

Gezocht

Allround metaalbewerker

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?
 

Nijha produceert al bijna 100 jaar haar eigen toestellen, van klimboog tot basketbaltoren, niets is te gek. Nijha heeft een groot assortiment en doordat wij geen grote series maken heb je veel afwisseling in je dagelijks werk!
 
WAT GA JE DOEN?
Als allround metaalbewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het bewerken van materialen en onderdelen op basis van productie orders voor onze sport- en speeltoestellen. Hierbij komen verschillende werkzaamheden aan bod, bijvoorbeeld CNC- buigen, CN- walsen, draai- en freeswerk en bankwerken. Bij Nijha vinden wij kwaliteit van onze producten erg belangrijk,  al onze producten voldoen aan specifieke normen die van belang zijn om de veiligheid en de kwaliteit te garanderen.
 
WIJ ZOEKEN
Een echte aanpakker, proactieve ervaren collega. Je hebt ruime ervaring met licht Mig/mag-laswerk en kunt prima tekeninglezen. Je beschikt over mbo werk- en denkniveau en hebt ruime ervaring in een technische omgeving. Je hebt doorzettingsvermogen en toont initiatief. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving van Lochem.
Buitengymzaal Oudenbosch 5

Wij Bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers.

  • Een uitdagende en zelfstandige functie bij een bedrijf dat continue in beweging is;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een marktconform salaris;
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, airhockey en wandelen);
  • Personeelskorting
  • Goed pensioen bij het PMT
  • Gezellige vrijmibo en regelmatig een BBQ of feestje.

HEB JE INTERESSE?
Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Stuur je CV en motivatiebrief naar Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder
Marein Willems 1