Werkplaats afmontage 2
Gezocht

Assemblage medewerker

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

WAT GA JE DOEN?

Als assemblage medewerker zorg je voor blije spelende kinderen en sportieve beweegaanleidingen. Jij gaat onze eigen complete speel- en sportproducten samenbouwen die al sinds jaar en dag door heel Nederland verkocht worden. Word jij blij van veel afwisseling en gaat jou hart sneller kloppen van het “maken” van producten? Dan zit er nog meer één ding op: Solliciteren!

Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan producten in ons assortiment. Op de afdeling waar jij komt te werken krijg je te maken met houtbewerking, metaaltechniek, machine- en componentenbouw. Heel veelzijdig dus! Als assemblage medewerker stel je de ene dag een basketbalinstallatie samen en de volgende dag programeer je elektrische ringenstellen voor een specifiek project. De afwisseling gaat nog verder, want in goed overleg en bij grote drukte, kan je ingezet worden om te ondersteunen bij een montageproject.         

WIJ ZOEKEN

Een slimme innovatieve collega die van sleutelen houdt en technisch inzicht heeft. Jij lost graag technische problemen op en vindt kwaliteit en betrokkenheid belangrijk. Jij hebt minimaal een VMBO-opleiding richting techniek afgerond en hebt aantoonbare technische ervaring.

Rob Daanen Fotografie-0122
Wij bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We werken samen aan één doel. We zijn een bedrijf met een gemoedelijke werksfeer. In de pauze spelen we regelmatig darts, tafeltennis of air hockey. Hoe kan het ook anders bij een bedrijf dat thuis is in bewegen. Er is ruimte om te leren van elkaar en voor afwisseling in je taken. We kijken naar wat jij nodig hebt!

Verder bieden wij:  

  • Een uitdagende en zelfstandige functie bij een bedrijf dat continue in beweging is;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling; 
  • Jaarlijks 25 vakantiedagen met aanvullend 13 ADV dagen gebaseerd op fulltime dienstverband. Conform de CAO metaal en techniek
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding;
  • Een marktconform salaris;
  • Personeelskorting
  • Gezellige vrijmibo en regelmatig een BBQ of bedrijfsfeestje.

HEB JE INTERESSE?

Top! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Stuur je CV naar Sanne Bomers, mailadres pz@nijha.nl. Heb je vragen over de vacature, schroom niet om te bellen. Tot snel!

 

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder!