Opening Urban Sports Vathorst 190419-05
Gezocht

Tijdelijk financieel projectmedewerker

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

WAT GA JE DOEN?
Als financieel projectmedewerker ben je actief binnen een organisatie waar mooie beweegoplossingen worden bedacht en gemaakt. Voor de financiële administratie zoeken we iemand die ondersteuning kan bieden bij reguliere administratieve werkzaamheden als de verwerking van inkoopfacturen (crediteurenbeheer), facturatie van verkopen (debiteurenbeheer) en overige grootboek gerelateerde werkzaamheden. Omdat we als organisatie in een transitie zitten naar een nieuw ERP systeem, wordt van de financieel projectmedewerker ook een actieve rol gevraagd bij voorkomende werkzaamheden omtrent de implementatie.
 
WIJ ZOEKEN
Een echte proactieve en nauwkeurige ervaren collega. Je hebt ervaring met werken op een financiële afdeling en kunt goed zelfstandig werken. Je beschikt over mbo werk- en denkniveau. Je hebt flexibel en integer. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving van Lochem.
beweegbank coaching
Wij bieden
Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers.
  • Een uitdagende en zelfstandige functie voor de duur van 6-8 maanden bij een bedrijf dat continue in beweging is;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een marktconform salaris;
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, airhockey en wandelen);
  • Personeelskorting
  • Gezellige vrijmibo en regelmatig een BBQ of feestje.
 
HEB JE INTERESSE?
Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Stuur je CV Marein Willems via marein.willems@nijha.nl.
 Tot snel!
 
Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.
Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-310