SportContrainer_Zonder logo
Gezocht

Gritstraler/ poedercoater

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

WAT GA JE DOEN?
Als gritstraler/ poedercoater ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het stralen en poedercoaten van onze sport- en speeltoestellen. Aan de hand van de orderbon verzamel je de onderdelen en hang je deze in karren. Vervolgens ga je de onderdelen schoonstralen volgens werkinstructie. Als de onderdelen gestraald zijn zorg jij dat de juiste poederlaag wordt aangebracht, dit doe je met een spuitmachine. De uiteindelijk gecoate onderdelen bak je in een oven volgens werkinstructie. Wanneer dit klaar is controleer je het behandelde product op kwaliteit van het verfwerk.
 
WIJ ZOEKEN
Een echte aanpakker die fysiek in goede conditie is. Je bent niet claustrofobisch (ivm je werk in de straalcabine). Je bent bereid om kennis op te doen van toegepaste materialen, apparatuur en hun eigenschappen. Je hebt doorzettingsvermogen en toont initiatief. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving van Lochem.
IKC de Twijn 010
Wij bieden
Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers.
  • Een uitdagende en zelfstandige functie voor in eerste instantie de duur van 6 maanden;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een marktconform salaris;
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, airhockey en wandelen);
  • Personeelskorting
  • Gezellige vrijmibo en (wanneer het weer kan) regelmatig een BBQ of feestje.

HEB JE INTERESSE?

Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Stuur je CV en motivatiebrief naar Marein Willems via marein.willems@nijha.nl
Tot snel!

Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-310