homepage-spelen
IMG-20190516-WA0003
Gezocht

BBL Logistiek Teamleider niveau 3/4

 

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

Als BBL’er krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw werkzaamheden in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?


Als aankomend logistiek teamleider werk je binnen het magazijn van Nijha. Je kent het logistieke proces van binnen en buiten. Je houdt ervan om bezig te zijn met plannen en aansturen zodat het magazijn perfect georganiseerd is maar natuurlijk werk je zelf net zo hard mee. Juist die combinatie maakt het voor jou zo interessant.

WIJ ZOEKEN


Een gemotiveerde bbl student niveau 3 of 4 vanaf januari 2021. Je bent leergierig, resultaatgericht, teamspeler, flexibel en communicatief sterk. Je hebt goede kennis van Microsoft Office en bent woonachtig in de omgeving van Lochem.

 

IMG_0023

 

WIJ BIEDEN


Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je opleiding krijg je een ervaren begeleider toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!
• Een marktconform salaris
• Je opleidingskosten worden (deels) door ons betaald
• De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, airhockey en wandelen)
• Ook tijdens je opleiding maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
• Een erg leerzame periode bij onze innovatieve organisatie.


HEB JE INTERESSE?


Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie of beeldbellen. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

 

Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-310