Kratos Home_Layer
Opening Urban Sports Vathorst 190419-05
Gezocht meeloopstagiair(e)

Met kennis van Revit

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

Als stagiair krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw stage in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

Wat ga je doen?

Op de afdeling projectbureau is men verantwoordelijk voor de (technische) inrichting van sportaccommodaties. Dit zijn veelal nieuwbouwprojecten maar er worden ook steeds meer renovaties uitgevoerd. Om dit in goede banen te leiden worden er planoverzichten en technische details van toestellen gemaakt om te communiceren met aannemers, architecten en constructeurs. Dit gebeurt in grote mate nog in 2D (AutoCAD) maar we zijn druk bezig met de implementatie naar 3D/BIM. Hier zou jij ons goed bij kunnen helpen!

Opdracht

Het omzetten van SolidWorks modellen naar 3D BIM modellen (Revit/AutoCAD 3D) en hiervoor een duidelijke handleiding opstellen. Denk aan basketbalinstallaties/klimrekken/klimtouwinstallaties/etc.

beweegbank coaching

Wij zoeken

Een gemotiveerde mbo (werktuigbouwkunde, bouwkunde, werkvoorbereider, tekenaar) student vanaf februari 2021. Je bent accuraat, leergierig, en kan goed zelfstandig werken. Je hebt kennis van Revit, AutoCAD 3D. Kennis van SolidWorks is een pré.

Wij bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage krijg je een ervaren begeleider toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een marktconforme stagevergoeding.
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, airhockey en wandelen)
  • Ook als stagiair maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  •  Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.

Heb je interesse?

Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie of beeldbellen. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Ook met vragen over de opdracht kun je bij haar terecht. Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-310