Nijha-318

Gezocht

Monteur/ inspecteur buitendienst

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

''Geen dag is hetzelfde, het ene moment monteer je gecertificeerde basketbal installaties in het trainingscentrum van de NBB en het andere moment monteer je een elektrisch wandrek in de gymzaal van een scholengemeenschap’’

WAT GA JE DOEN?
Als monteur/inspecteur ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, installeren, inspecteren, repareren en monteren van toestellen en materialen. Je richt sportaccommodaties in van klein tot groot door heel Nederland en België. Denk hierbij aan de voormontage in de ruwbouw zoals het plaatsen van vloervoorzieningen en de daadwerkelijke inrichting; je monteert dan bijvoorbeeld klimrekken, ringenstellen en basketbalinstallaties. Soms zijn deze PLC-gestuurd. Doordat je ook direct met onze klanten in contact staat hoort een stuk (technisch) advies geven om zo onze materialen te verkopen ook tot je werkzaamheden. Het team bestaan uit 12 monteurs/ inspecteurs en je gaat als monteur altijd in tweetallen op klus.

WIJ ZOEKEN
Een enthousiaste, oplossingsgerichte en betrokken monteur. Je houdt van afwisseling in je werk en kan goed samenwerken. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding in een technische richting. Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring in de buitendienst. Ervaring in ons vakgebied is een pré. Bent in het bezit van een VCA-diploma of bereid deze te halen. Meerdere nachten van huis zijn is voor jou geen probleem. Je bent in het bezit van een BE- rijbewijs en hebt geen hoogtevrees.

Je beschikt over de volgende competenties:

  • Technisch inzicht
  • Oplossingsgericht
  • Flexibel
  • Samenwerken
wip

Zijn wij op zoek naar jou?

Wij Bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, airhockey en wandelen);
  • Personeelskorting
  • Werken met hoogwaardige producten en goede apparatuur en gereedschappen
  • Nieuwe goed uitgeruste service-auto

HEB JE INTERESSE?
Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie of beeldbellen. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. De sluitingsdatum voor deze vacature is 31 augustus 2021. Stuur je CV en motivatiebrief naar Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder
_201909_Nijha-310