Kratos_Layer
_MIS2635
Gezocht

Orderpicker 6-12 uur per week

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

Ben jij zoekende naar een super leuke bijbaan? Woon je in Lochem of omgeving en lijkt het jou leuk om ons magazijnteam te komen versterken? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Nijha richt sportaccommodaties, wijken, basisscholen, VO-scholen en zorgcentra in. Wekelijks sporten bijna 3.000.000 Nederlanders in of met onze materialen!

Wat ga je doen? 

's Ochtends ga je aan de slag met je uitgeprinte picklijst om de orders te verzamelen. Met een orderwagen loop je de picklijst langs en verzamel je alle artikelen die op de lijst staan. Vervolgens wordt de order gecheckt en ingepakt en gaat jouw order op transport naar de klant.

Wanneer alle orders klaar zijn ga je de (lege) vakken weer vullen. Vanuit een bulkmagazijn vul je de hardlopende artikelen weer aan in de vakken.

beweegbank IPitup 2
Wij zoeken

Scholieren die op zoek zijn naar een leuke bijbaan in het magazijn. Je bent accuraat, kan goed geconcentreerd werken, en bent fysiek in goede conditie. Je bent voor minstens 2 dagdelen in de week beschikbaar.

Wij bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers. Tijdens je bijbaan krijg je een ervaren begeleider toegewezen.

  • Een marktconform salaris
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, airhockey en wandelen)
  • Personeelskorting
  • Werktijden in overleg bespreekbaar.

Heb je interesse?

Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie of beeldbellen. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-310