Header website_Buitengymzaal
SportContrainer_Zonder logo
Gezocht mbo stagiair(e)

Sales/administratief

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

Als stagiair krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw stage in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

Wat ga je doen?

Als stagiair werk je binnen het aftersales team van Nijha. Je ondersteunt de afdelingen aftersales met diverse werkzaamheden. Hierbij kun je onder andere denken aan; mailingen versturen, offertes maken, orders maken, contact met klanten (relatiebeheer), klantinformatie verwerken en rapportages maken.

Wij zoeken

Een gemotiveerde mbo student vanaf februari 2021 voor een periode van minstens 5 maanden. Je bent leergierig, accuraat, administratief sterk, flexibel en communicatief sterk. Je hebt goede kennis van Microsoft Office en bent woonachtig in de omgeving van Lochem.

Monkeybox carrousel
Wij bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage krijg je een ervaren begeleider toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een marktconforme stagevergoeding
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, airhockey en wandelen)
  • Ook als stagiair maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.

Heb je interesse?

Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie of beeldbellen. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Ook met vragen over de stage kun je bij haar terecht. Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-310