Vrachtwagen Nija
Gezocht Teamleider logistiek

Teamleider logistiek

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en te werken aan een mooi doel: mensen meer in beweging te krijgen met onze producten! Er sporten en bewegen wekelijks meer dan 3 miljoen Nederlanders met onze oplossingen. Daarin speelt logistiek een belangrijke rol. We zoeken een teamleider logistiek die er samen met zijn collega’s voor zorgt dat alles volgens planning loopt.

WAT GA JE DOEN? 

Als teamleider logistiek zorg jij voor een efficiënte afhandeling van de interne en externe logistiek binnen Nijha. Hieronder vallen diverse logistieke processen zoals pakketdienst, vrachtvervoer en de materialen voor de monteurs. Je geeft leiding aan een afdeling van 7 medewerkers en zorgt ervoor dat alle logistieke medewerkers met veel plezier naar het werk komen. Je zorgt voor een goede werkverdeling en stelt uitdagende doelen. Daarnaast onderhoud je de contacten met de toeleveranciers en ben je continue bezig met het verbeteren van processen binnen de afdeling. Uiteraard steek je zelf ook de handen uit de mouwen.

 WIJ ZOEKEN

Een enthousiaste, flexibele teamplayer die stevig in zijn schoenen staat en het team dagelijks weet te motiveren. Je hebt een afgeronde logistieke opleiding en hebt de afgelopen jaren werkervaring opgedaan in de logistiek. Ook heb je enige ervaring met het leidinggeven aan een team. Belangrijk is dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Het zou mooi zijn als je ook een woordje Duits en Engels kan spreken.

Dorack speellokaal
Wij bieden

We hebben onze sporen na 100 jaar ervaring wel verdiend, maar we blijven onszelf verbeteren. Je komt te werken in een uitdagende en zelfstandige functie bij een bedrijf dat continue in beweging is. Wat is er mooier dan samen met je team successen kunnen halen. En dat doen we samen, we hebben niet voor niets als kernwaarde: samenwerken. Daarnaast zijn we toegankelijk en nuchter en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dat betekent prettig werken.

Wat bieden we nog meer:   

  • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Jaarlijks 25 vakantiedagen met aanvullend 13 ADV dagen gebaseerd op fulltime dienstverband;
  • Je valt onder de CAO metaal en techniek;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding;
  • Een marktconform salaris;
  • Personeelskortingen;
  • Een actieve en gezellige personeelsvereniging;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels en regelmatig een BBQ of bedrijfsfeestje.

HEB JE INTERESSE?

Top! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Stuur je CV naar Sanne Bomers, mailadres pz@nijha.nl. Heb je vragen over de vacature, schroom niet om te bellen. Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder!