Speeltoestellen_Layer

Te gekke opties

Speeltoestellen

Schommel Click & Play

Altijd wat te beleven

Speeltoestellen

Nijha heeft een ruim aanbod met diverse speeltoestellen die de creativiteit van kinderen stimuleert. De ultieme balans vinden of op de kop hangen aan een duikelrek? Er zit altijd iets bij tussen dat de creativiteit, motoriek, het zelfvertrouwen of het bewegingsapparaat stimuleert. We bieden een ruim assortiment met draaitoestellen, wippen, speelstructuren, glijbanen, schommels en nog veel meer. Daarnaast zijn onze speeltoestellen zo veel als mogelijk modulair. Dat maakt ze slim inzetbaar in welke situatie ook. 

balanceren

in balans

balanceren

Balanceren is één van de leerlijnen in het bewegingsonderwijs en is belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Hier vind je diverse speeltoestellen waarop kinderen leren te balanceren. 

glijbaan

Weet je al wat je zoekt?

Draaitoestellen, duikelrekken en glijbanen

Lekker spelen begint met een goed toestel. We hebben een ruime keuze in draaitoestellen, duikelrekken en glijbanen. Voor grote maar ook voor kleinere oppervlaktes. 

glijbanen

Volop in beweging

Klimmen, klauteren en sliden

Spelen is vooral heel veel plezier. Dat vraagt om afwisseling en iets bijzonders. Een spannende klimtoren, kabelbaan of iets waarmee je zelf energie opwekt?

Teteringen Click en Play 01

Swingend

Schommels en meer

Lekker schommelen of toch liever springen? Of ben je op zoek naar toestellen waar muziek in zit? Zodat swingen een andere dimensie krijgt? Ons ruime aanbod met verschillende toestellen biedt voor ieder wat wils!

Wip Click & Play

Altijd wat te spelen

Lekker bewegen!

De speelstructuren bieden extra uitdaging en speelbeleving. De speelpanelen wakkeren daarnaast de fantasie van kinderen aan. En de wip? Die kan natuurlijk in geen enkele speeltuin ontbreken.  

watertoestel

Lekker kliederen met

Zand en water

Zand- en watertafels vervelen nooit. Welk kind vindt het nou niet leuk om in stromend water te spelen en een dijkje te maken van zand?

aanvullend advies nodig of ..

andere vragen?

_201909_Nijha-150