Speciale aanbiedingen

Je vindt hier een overzicht van onze actieproducten. De prijzen zijn exclusief btw. Voor het plaatsen van een bestelling kunt u contact opnemen met de verkoopmedewerkers van Nijha via info@nijha.nl of (0573) 28 85 55.

 

Glijbaan 1 meter

van € 2.646 voor € 1.499

Glijbaan 1 meter

 

Glijbaan geschikt voor kleine kinderen. De glijhoogte begint op 1 meter. De trap heeft brede treden. De roestvrijstalen glijgoot eindigt onder een hoek zodat ouders en begeleiders de kinderen makkelijk kunnen helpen op het laatste glijstuk.

Bekijk hier de productflyer Glijbaan 1 meter

libera
Van €1.072 voor € 660
Libera

Dit lieveheersbeestje is een leuk speeltoestel voor de allerkleinsten. De stang zorgt voor een goede houvast en dankzij de ergonomische vormgeving van de veer en zitting hebben kinderen goede steun tijdens het bewegen. 

Bekijk de productflyer Libera

biciloko
Van € 1.030 voor € 660
Biciloko

De Biciloko is een kleurrijk veerelement waarop jongeren kinderen zich prima kunnen uitleven. Dankzij de ergonomische vormgeving van de zitting en de veer kunnen kinderen veilig en bewegen. De vorm van dit speeltoestel maakt gebruik nog uitdagender. 

Bekijk de productflyer van de Biciloko 

chameleon
Van € 3.139 voor € 2.500
Chameleon

Dit speelhuisje past goed in de openbare ruimte. In het huisje zit een draaiplateau, waarmee kinderen DJ kunnen spelen, pizza's kunnen bakken. De fantasie van kinderen wordt volop aangesproken. 

Bekijk de productflyer van de Chameleon.

sidi
Van € 673 voor € 450
Sidi

Sidi is vaak het eerste speelattribut waar kinderen naar toe gaan. Kinderen raken er snel mee vertrouwd en kunnen ermee avonturieren op hun eigen niveau en op hun eigen tempo. 

Bekijk de productflyer van de Sidi. 

tucano
Van € 837 voor € 660
Tukano

De praktijk wijst uit dat onder kinderen deze Tukano nog steeds mateloos populair is. Niet alleen de veerbeweging spreekt tot de verbeelding. De kinderen worden ook aangetrokken door de mooie kleuren en vormgeving. 

Bekijk de productflyer van de Tukano.

draaischijf

Van € 1250 voor € 750

Draaischijf

Heerlijk rond swingen is ook best spannnend. Je kunt er op zitten of liggen en de omgeving vliegt aan je voorbij. 

Neem contact op voor meer informatie over de Draaischijf. 

Sla nu je slag! Op = op

_201909_Nijha-174