Merken_Layer

Merken

Producten in dezelfde stijl

Merken

Producten in dezelfde stijl

Iedere productlijn staat symbool voor de specifieke eigenschappen. Kloek, bestaat uit houten toestellen en is de productlijn voor natuurlijk spelen. Met de toestellen van Click & Play laat je de de speel- of sportplek meegroeien met de behoeften uit de buurt. Kick for Kids doet een beroep op de creativiteit van kinderen. PlayCycle is de 100% circulaire lijn en de Dare-lijn is voor de echte waaghalsen. 

Kloek

Natuurlijk spelen, met lef

Houten speeltoestellen

Kloek!

Kloek! is de productlijn voor natuurlijk spelen van Nijha. Uitdagende speeltoestellen met veel speelwaarde. Vervaardigd uit hoogwaardige hardhout met een natuurlijke uitstraling.

DARE

De DARE-lijn heeft meer dan 25 kleurrijke en uitnodigende speeltoestellen voor kinderen tot 12 jaar. Doen en durven is het motto! Het is bovendien absoluut de beste keuze in prijs-kwaliteit verhouding.

Traditioneel hout

Het hardhout van deze toestellen is een natuurproduct met een warme uitstraling. Houten constructies zijn vriendelijk in de aanraking en geven kinderen en ouders een vertrouwd gevoel.

 

klimmen

100% circulair

Duurzame speeltoestellen

PlayCycle

PlayCycle is de 100% circulaire lijn waarbij duurzaamheid centraal staat. Deze lijn, met acht verschillende toestellen, kent een inruilgarantie.Bij de ontwikkeling van deze toestellen is naast speelwaarde gekozen voor materialen die optimaal te hergebruiken zijn.

Click & Play

Een flexibele, duurzame en kostenbesparende oplossing om een speel- of sportplek mee te laten groeien met de demografische ontwikkelingen van de buurt? En tegelijk meewerken aan een circulaire economie? Kies dan voor Click & Play! Met deze oplossing kunnen speelplekken voor zowel jongere als oudere kinderen worden aangepast.

Acroclimber Nijha
Verborgen speelwaarde

Uitdagende speeltoestellen

Kick For Kids

De Kick for Kids lijn doet een beroep op de creativiteit van de kinderen. Het biedt verborgen speelwaarden, is niet symetrisch en gaat in tegen het natuurlijke gedrag. Speelplezier gegarandeerd!

Human Powered

De Human Powered lijn bestaat uit innovatieve speeltoestellen, waarbij de kinderen die erop spelen met hun bewegingen ‘special effects’ in gang zetten. Denk aan een schommel en een wip waar je door bewegen muziek én een lichtshow opwekt!

Nijha Vintage

Als je gaat voor bewezen kwaliteit met het gevoel van vroeger, dan is Nijha Vintage een goede keuze voor jouw speelplek. Er is volop keuze in toestellen met vrolijke, primaire kleuren. Dit degelijke materiaal voldoet aan de nieuwste eisen!

Minidoel
Sporten in de wijk!

Uitdagende sporttoestellen

Buitensport

Wil je snel meer sportieve uitdaging bieden aan de jeugd in jouw gemeente: kies dan voor Nijha Buitensport. Met verschillende panna courts, activity squares, multidoelwanden en outdoor baketbal, volleybal en korfbal is de keuze in competitieve sporten enorm.

Meer weten?
NIjha helpt graag verder!
_201909_Nijha-105