Vaste opbergingen

Nijha heeft slimme constructies ontwikkeld voor het opbergen van materialen in de zaal. Bekijk hier alle opbergingen.

Opbergingen in allerlei varianten

De vele losse sport- en spelmaterialen die in sportfaciliteiten, scholen en verenigingen gebruikt worden, hebben een opbergplek nodig. Het liefst een handige opbergplek, om de zaal of het plein snel te kunnen opruimen na een les lichamelijke opvoeding of een speelkwartier. Nijha biedt je allerlei handige opbergmaterialen voor blokken, ballen, pionnen, enzovoort. De keuze is grofweg te verdelen in:
  • bergkisten en –tassen
  • ballenwagens, ballenrekken en rolcontainers
  • tassen en kasten
Sommige opbergingen zijn dus verplaatsbaar en andere hebben een vaste plek. Daarnaast hebben we een assortiment aan handige berghaken, om rekstokken en allerlei KBS/Gymvaria materialen een plek te geven.

Ballen opbergen

Het assortiment aan opbergmogelijkheden is behoorlijk breed, dus we doen hieronder maar een kleine greep uit het aanbod om je een idee te geven.
  • Ballennet jumbo: een sterk, duurzaam en vochtbestendig net, dat geschikt is voor twintig ballen. Dankzij de fijnmazigheid en kracht van het materiaal, kun je het net ook gebruiken voor hockeysticks of andere materialen. Het net heeft een handig sluitkoord dat niet zomaar opengaat.
  • Ballenwagens: een ballenwagen of ballenrek is niet alleen handig als opbergmateriaal, maar ook om ballen mee te nemen tijdens oefeningen door de zaal. Al onze ballenwagens zijn voorzien van wielen en de wagens kunnen twintig tot veertig ballen herbergen.

Meer weten over de mogelijkheden?